Tekniskt fel eller....????

En av anledningarna till att jag i princip slutat blogga är att folk kan tolka texter till en helt sjuk nivå. Därför är jag nu extra noggrann vad jag skriver så att missförstånd ska kunna undvikas. Trots det lyckades den gode Ulf läsa mitt senaste inlägg som "djävulen själv läser bilbeln" och sen publicerar han själv en bloggtext där han är sarkastisk och felciterar mig så grovt att jag vet inte vad....
 
Hur kan han tolka mitt förra inlägg ang.övergångar där jag skriver, "...ju yngre personen är desto fler osäkerhetsfaktorer finns det..." och  "...OM spelaren är under 20 år tycker jag det är bra om en annan vuxen är med och försöker vägleda genom beslutet..." till att jag inte vill tillåta några värvningar om spelaren är under 20 år ????? Det är för mig helt galet.
 
Det som dock stör mig mest är att jag omgående kommenterade på hans blogg och förklarade att han behövde läsa min bloggtext igen och att jag var grovt felciterad. Har ni inte sett den kommentaren? Nä, inte jag heller. Trodde att det var för att Ulf är på resande fot, men när han sen väljer att publicera en kommentar från Ingemar som är skriven långt efter min gör mig väldigt tveksam...

Att Ulf undvek att publicera min kommentar är helt enkelt hela anledningen till denna text. Jag hoppas det beror på ett "tekniskt fel" och att det snart kommer en lika lång text där han förklarar att han läst min text slarvigt och gjort antaganden som inte stämmer.
 
******************
När jag skrev om produkter och övergångar så var det min generella åsikt.

*****************************************************
Trodde det fanns någon form av ömsesidig respekt. Ska man citera någon ska det vara korrekt.

**************************
Nu lämnar vi det och fokuserar på betydligt roligare saker!
Vi åker upp till Skoghall och lyckades lägga beslag på ytterligare en 3 poängare. Denna gång gjorde vi en svagare prestation och känslan efter segern var mer lättnad än glädje. Men hur som helst, 3 poäng och ändå en signal till oss att snäppa upp allting en nivå inför kommande fighter.
 
**************
Floda vann med 10-1 borta mot Pixbo! Boom!
Kan inte hitta något annat ord än imponerande!

***************************
Nästa lördag är det derby mellan Floda - Lerum. Känns lite mer ovisst nu efter Flodas senaste prestation. Men det behöver vara en klinisk insats om de ska lyckas rubba storsatsande Lerum. Ska bli grymt kul att se matchen!

********************************************
Vi själva spelar nästa match på söndag mot Lillån klockan 14:30 hemma i Lisebergshallen.
Lillån är också en nykomling som startat övertygande och det blir en batalj mellan två lag med gott självförtroende.Se till att ge oss ert stöd!
 
****************
Tröttsamt....Behöver inte vara försvarstal hela tiden.

****************************************************************************************************
Varför hör han man aldrig en pokerspelare berätta om när han satsat på fel händer och gjort stora förluster?
Eller vinner alla alltid på poker?
 
*************************
MIK Västerås såg länge ut att lugga Lindås på alla 3 poängen. Blev til slut en suddenseger för Lindås.
What!!!? Vad hände där? Trodde det var 3 solklara poäng för Lindås. Denna typen av poängtapp har man inte råd med om de vill utmana Växjö om seriesegern....

*****************************************************
Kalmarsund inledde även matchen mot Fagerhult med ett ihåligt zonspel innan de gick över till "man/man". Igår körde de över Östra med 8-2! Går det att gissa att de startade matchen med man/man spel denna gång??

********************************
 Pixbo IBF - Frölunda i nästa omgång i div.1... Ordet nyckelmatch ligger redan på tungan!
 
**************
Storvreta - Pixbo ikväll på TV4 sport! Bra där alla inblandade!
Är övertygade om att publiksiffran kommer öka markant nu när TV matchen inte är på måndagar. =)

***************************************
Får se vilka lag som lyckas knåpa ihop ett matchreferat från gårdagens omgång....

********************
 

Hur svårt kan det vara?

Efter bara några veckor av Allsvenskan så slår det mig hur dåligt många lag i Allsvenskan Södra uppdaterar sina hemsidor. Vissa lag har väldigt skrala referat medan andra inte uppdaterar över huvudtaget. Hur ska vi då kunna skapa intresse kring produkten? Ett matchreferat är väl det minsta man kan begära? Nä, här krävs en rejäl uppryckning från många och vi gemsamt ska skapa ett intresse.
 
****
Beröm till Lindås som tagit det ytterligare en nivå nu med Waves TV. Bra jobb!
Vilka är nästa att haka på?
 
***************************
 Kul att se Basse dra på sig Flodatröjan igen!

********************************************
På "spejsat" kan ni läsa följande rader.
"Dessutom när spelare byter klubb så är det oavkortat beroende på att de inte känner att den produkten som erbjuds i klubben är bra nog. Man hittar en bättre produkt."
 
******
Jag tycker det är att göra det för enkelt. När det gäller en seniorspelare som byter klubb. Jo, då kan det i mångt och mycket stämma. Men debatten som alltid är aktuell är när vuxna människor värvar juniorspelare. Då är svaret mycket mer komplext än så. Jag vet vuxna människor som är duktiga på att sälja och kan få andra vuxna människor att falla för i stort sett vilken produkt som helst, bra som usel. Hur lätt är det inte då för dessa vuxna människor att framhäva produktfördelar mot en junior? Så bara för att en vuxen människa (eller inflyteslerik kompis) lyckas sälja in en annan produkt innebär inte det att man alltid har hittat en bättre produkt.

Och det är väl just det som upprör och skapar debatt. När andra vuxna människor ser farhågor i "en produkt" som en annan vuxen människa försöker sälja till en ung person.

Min åsikt? Jättesvårt att svara rakt på det. För vissa spelare innebär det ett lyft att byta förening, för vissa spelare innebär det att de stagnerar fullständigt. Beror så klart även på vilken produkt de byter från och till, hur de acklimatiserar sig i den nya miljön. Om allting som den vuxna människan lovat ens är i närheten av produkten som levereras. Etc etc....

Så det passar helt enkelt olika människor olika väl och ju tidigare ålder det är desto fler osäkerhetsfaktorer finns det. Om spelaren passerat 20 år (vilket anses som vuxen nog att börja handla på bolaget) så är det säkert så att "det oavkortat beroende på att de inte känner att den produkten som erbjuds i klubben är bra nog" stämmer bättre överens. Är spelaren under 20 år tycker jag det är bra att andra vuxna människor försöker vägleda genom beslutet och återigen, ju yngre människan är, desto fler osäkerhetsfaktorer. Tänk på det.
***********************************************
 Fick ett oväntat samtal efter mitt förra blogginlägg. Fortfarande imponerad, stort agerande!

***********************
Vuxna människor som är duktiga på att sälja kan även de mest konstiga produkter till andra vuxna.
Tänk på det också.
 
************************************************
Allvarligt talat, hur mycket begärt är det med någon intervju inför matchen och en uppföljning av den samma?

**************************************************************************************************
Ta alltid ett beslut för din egen skull och inte för någon annans. Det är dig själv det handlar om.
Tänk även på det.

*************************
Sen finns det också riktigt bra produkter men med sämre säljare.
Många saker att tänka på.

***************
Skrev jag att beslutet är komplext?


Två bra div.1 matcher, snart börjar Allsvenskan!

Skönt att vår skyttegravsinnebandy kunde ta oss till ytterligare en seger! Om nu skyttegravsinnebandy innnebär att vi är grymt starka i defensiven och skapar mycket chanser framåt på egen hand?? Lite tur med lottningen har gjort att vi mött 2 andra nykomlingar så här inledningsvis, men likväl sköt att segra. Det är förmodligen dessa lag vi behöver ha bakom oss när vi summerar säsongen.

***************
I lördags hade både Larsson i vår kasse och Lind i Västerås 90% i räddningsprocent. Grymt imponerande!

*********************** 
Ska bli spännande att se om PIBS kan slå våra 210 mål framåt från förra säsongen.
 
************
Efter att Växjö slog Östra borta med 8-7 i sudden gick deras tränare ut i pressen och sa, "Vi kunde ha vunnit med 15–2, men de får göra lite för enkla mål.". Oavsett hur matchbilden såg ut så är det ett jäkligt skönt citat. Snacka om att vara besviken och samtidigt ta i från tårna.

************************
På tal om Växjö, de poängterar på sin twitter att de tycker Lindås och Östra är löjliga som "beklagar sig och gråter ut i sociala medier" efter poängförlusterna. Jag vet inte, så fort jag nämde Växjö på Twitter så fick jag omgående en mängd... speciella svar från både Växjötränare och spelare. Läge att ta in taggarna lite? Antingen känner de sig grymt pressade redan nu eller så förstod jag bara inte inläggen rätt? Låter det vara osagt, vi får väl se efter vårt möte istället hur min bild kommer vara av Växjö. Hoppas att de upppträder som värdiga seriesegrare både på och utanför planen.
 
******************************************
Vad håller Alingsås på med? 0-4 efter 9 minuter hemma mot en nykomling?
Under inga omständigheter OK. Redan nu kan jag konstatera att Alingsås inte kommer ha någonting med seriesegern att göra. Blir ett race mellan Lerum och Partille.
 
**********
Ledarna i Lerum pratar om att inom 2 år så är både Lerum och PIBS uppe i Allsvenskan. Må så vara. Men nog känns det som att Lerum satsar allt på ett kort denna säsong med ex, värvningen av 35 årige Leinonen? Mats, som jag tycker är en bra målvakt, har spelat andrafiolen länge i Lerum och hade det funnits en 2 års plan hade troligen han stått denna säsong. Men som vanligt, jag vet inte hur Fagerbergs närvaro och övriga livssituation ser ut vilket kanske gör värvningen helt naturlig. Eller så har Leinonen deklarerat att han kommer köra stenhårt minst 2 säsonger. Vi får se...
 
**********************************
Klokt resonemag av Nilsson i PIBS i Flodas "inför matchen" intervju: "Alla pratar om oss som om vi kom 5:a i Allsvenskan förra året men blev tvångsnedflyttade.Helt ärligt så tycker jag att vi har ett väldigt slagkraftigt lag men vi ska också komma ihåg att det fanns en anledning till att vi åkte ur Allsvenskan förra säsongen."

*********************************************************************************
6 av 8 mål av Partilles 1:a femma mot Floda. Imponerande.
 
*******************
Nu vet jag ju inte hur matchbilden eller formationer såg ut. Men jag hade tvingat EG, Peppe, Bood, Kardell, Harry att ligga och tugga hälsenor mot deras 1:a femma hela matchen och se till att vinna matchen med övriga.
***************************
Nu laddar vi på med energi och ska ge Skoghall en bra fight. Nästa lördag börjar Allsvenskan!


RSS 2.0