Rätt Fokus

Jag tycker det är så tröttsamt att läsa alla matchreferat som inleds med hur många spelare som saknas. So what!? Det är väl därför man har en trupp att arbeta med. Alla lag kan mönstra 2 bra femmor för sin egen divisionsnivå. Styrkan på laget är hur bra trupp man har sett till samtliga spelare. Inkluderar Topp, bredd, träningsvilja, ledarskap, grundträning etc. Nä, mer fokus på de som faktiskt medverkar i matcherna och om du som förening beklagar dig över frånvaro har ni inte gjort hemläxan rätt.
 
I morgon mönstrar vi följande lag.
 
mv: Robban
 
wallen, ottosson
sandro
muntz, bogg
 
palm, gabe
junior
nord, Lindell 
 
Utanför Matchtruppen alltså. Likväl kommer vi ge Västerås en bra match och göra allt för att lägga beslag på de 3 poängen. Och jag lovar er, oavsett resultat så spelar vi med bästa laget i morgon. Det är truppen som är lagets styrka.
 
***************
Funderar en hel del kring den individualism som jag upplever i kommunens lag bland vissa spelare. Saknar stoltheten att tillhöra en trupp och kriga för lagets bästa, oavsett roll. Att tillsammans med ett lag delta i ett långsiktigt mål och inte sätta sitt ego som större än lagets styrka. Annars kanske det är läge att fundera på tennis. Blir att utveckla vid något tillfälle.
 
***********
Mattias Knutsson i kalmarsund är en spelare jag föraktar då han ex. slashade vår spelare över halsen. Bröderna Roos i Växjö har precis retat gallfeber på Lindås. Ändå slår det mig att det är dessa spelare som skapar rubrikerna och driver på rivaliteten mellan föreningarna. Sällan en läcker dragning får samma publicitet i sociala medier. Ska bli otroligt spännande att se om Roosarna kan härja lika fritt i SSL utan åtgärd från domarna. I Allsvenskan gör de som de vill på grund av sin "status", men tveksamt om Kohonen, Öhman, Calebsson, Samuelsson etc låter sig bli överkörda. Om de ens vågar sig på SSL stjärnorna. 
 
Får de fortsätta på nuvarande nivå kommer hur som helst den mediala uppmärksamheten att öka. Många hatkänslor kommer att väckas och säljade rubriker skapas. Så nog kan Växjö ändå göra lite nytta för innebandyn under sin 1 åriga sejour i SSL.
 
*************************
 

RSS 2.0