Vänta med att plocka sandkornen och belönas med pärlor?!

Trodde inför säsongen att Partille skulle underskatta div.1. Bara göra en pudel, helt klart är det jag som har överskattat div.1 i år.
 
*******
Lite smått gulligt att se Partilles och Lerums iver att göra varandra till storfavoriter. Fasen, våga ta favoritskapet och tro på Er själva. Ni är ju bra!
 
*********************
Att få Berra, Degen, Vanne och Juha att briljera mot PIBS är inte så svårt. Men om seriesegern ska bli verklighet så måste även Lerum älska att spela mot Pixbos utveckliingslag en söndagskväll. Just av den anledningen tror jag inte Lerum räcker till i år heller.
 
*****************
Flodas JAS lyckades på ett härligt sätt besegra Mulljsös sjärnspäckade lag. På läktaren hörs "bättre detta laget spelar i div.1", jag tycker det är för lågt siktat...Lyft upp alla i landslaget direkt!
*****
Eller så borde alla hybrispersoner lära sig se skillnad på vilka kunskaper som krävs och vilken nivåskillnad det är. På sikt däremot så ser det grymt lovande ut för Floda. Men det kommer ta några år.
***********
Typiskt en måltjuv som Joey att avgöra i slutskedet, blek som spöket Laban i 59 minuter och sen pilla in en boll och bli matchhjälte.
**
Om det är några som ska upp i div.1 på sikt så borde det istället vara Peppe, Empan och Gurrra i ledarstaben. För taktiskt var matchen mot Mullsjö en fröjd att skåda.
 
 ***********************************
Efter ett par torsk för Göteborg ska det bli jäkligt gott med match igen. Vi har växlat upp och Östra måste vara grymt bra för att rubba oss i helgen.

********************
En sak som jag börjat reflektera över. Jag tycker det verkar vara för få spelare som verkligen brinner för att vinna med utvecklingslaget i föreningarna. Det känns som att de flesta bara medverkar för att synas på egen hand, "det är ju ändå bara en mellanstation". Man ska inte underskatta den styrka som krävs på alla plan för att vinna en serie tillsammans. Tänk om någon förening istället stack ut och bestämde ihop med spelarna. "Den här truppen är utvecklingslaget, NÄR ni har vunnit serien tillsammans så är många aktuella att flyttas upp i A-truppen". Det hade varit coolt att se den utväxlingen!
*****
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingemar

Ja Fredrik, jag håller med att Emil G, Patrik K och Gustav F gör en mycket bra insats och kan utvecklas vidare för att ta ett ännu större ansvar.

Det finns verkligen många exempel på hur unga ledare har utvecklats och utvecklas i Floda IBK. Allt ifrån Tommy B, Ville E, Fredrik O, Calle G, Alexander F, Robert B, Thomas N, Jonas H, John L, Marcus L, Christofer H, Marcus H, Robert K m fl fram till 90-talisterna som har spelat sedan 6-7-årsåldern.

Det är viktigt att man utnyttjar dessa unga 90-talister som tränare i de olika pojk- och flicklagen, på samma sätt som Andreas E gör i P97-laget. Vilka andra unga ledare finns det i de andra lagen?2012-12-20 @ 09:04:22
Postat av: Mattias Flodén

Intressant läsning Oredsson, kul att du är tillbaka!

Jag håller med dig Ingemar. I FBC Lerum gör Daniel Lundgren, Christoffer Sturesson, Anton Olofsson och Oscar Eriksson Elfsberg ett fint arbete som ungdomsledare.

2012-12-20 @ 22:48:40
Postat av: Mattias Flodén

Johanna Löfvenius är för övrigt den en tjejen bla 90-talisterna i FBC Lerum, som tagit sig an ett ungdomslag. Hoppas fler tjejer vågar ta steget...

2012-12-20 @ 22:51:47
Postat av: David Karlsson

Som domare kan jag bara ösa beröm över Lerums Jas tränare, när många andra tränare står o gapar och skäller står killarna lugna och fina och peppar på sitt eget lag och spelarna sköter sig exemplariskt, bra jobb grabbar.

2012-12-21 @ 17:31:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0