Tillsammans är vi starka!

I går var vi i brygga en stund när Skövde hade 6-3 och bud på fler mål vid drygt halva matchen. Men vi reder ut stormen och andra halvan av matchen är vi grymt starka. Vi vinner de sista 30 minuterna med 9-0 och slutresultatet stannar vid 11-6 med våra siffror först. Vi visar upp en styrka inom gruppen och jobbar oss in i matchen. Sista perioden så känns Skövde otroligt trötta medan vi trummar på. Vi vinner skotten i 3:e perioden med 17-6 och segern blev tillslut mer än rättvis.

****************

Måste berömma Skövde för innebandyintresset! Div.1 seriens roligaste publik? Ja, jag tror det. Det är väl bara i Sundahallen det kan bli liknande tryck? Riktigt roligt att spela matcher med den inramningen!

*******************

Floda är idag uppe i Skövde för att försöka ta sig vidare från JAS gruppspelet. Jag tror de lyckas med ett par måls marginal! Men det kan tyckas märkligt att inte sista omgången spelas samtidigt? Eller så är det medvetet? JAS är trots allt ungdomar och SIBF vill kanske inte göra det allt för allvarligt. Misstänker att många i FBC Lerum kommer sitta klistrade vid IDA.

**********************************
Kollade in Pixbo-Helsingborg i veckan som gått. Kändes som att Helsingborg saknade allt det som jag vet att Vidar vill stå för. Attityd, Karaktär och en jävla inställning! Nu blir det kanske för mycket myskofta?

*************
Hur som helst, det är en fröjd att se en harmonisk Emil Julkunen lira innebandy! Både han och Jon Hedlund borde vara aktuella för nästa landslagstrupp!

************
Matchens behållning var annars Joakim Glaerums "open ice" tackling. Klockren!
Jag kan inte förstå hur domaren kunde lyfta armen för utvisning bara för att killen ramlade... Nä, mer just, hård kroppskontakt axel mot axel. Det lyfter energin i sporten!

*********************************
I sista rundan innan serien vänder så möter alla lag "Topp 5" lag från "Botten 5" och Floda-Lidköping gör upp i mitten. Det borde innebära en ännu mer uppdelad serie när vi summerar efter halva säsonngen. Samtidigt som lagen från "Botten 5" nu har chans att överraska och ta värdefulla poäng! Mmmm... någon skräll brukar det alltid bli. Vi ska se till att göra vårt jobb.

*************

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0