En härlig möjlighet!

FBC Lerum vann borta mot Vänersborg igår. Östra tappade en 4-0 ledning borta mot Westervik till 5-5. Säkerligen var det för att Westervik var ett dåligt lag. Det brukar heta att Östra bara tappar poäng mot sämre lag. Hur som helst så skpara denna omgången en härlig möjlighet!

Vinner Floda mot Tygriket så står de på stabila 9p efter 4 omgångar. Stenungsund möter Skillingaryd och Barnarp ska försöka göra något borta mot Skövde. Det innebär att Floda har möjlighet att göra ett miniryck från de nedre regionerna. En lucka på 6 poäng är trorts allt ganska tungt att ta igen för de som sladdar efter.

Vill det sig väl så är det 5 lag på 3p efter denna omgång. Då tror jag det finns stor risk att 4 av dessa är avhängda fram till Jul.

------------------------
Vi själva ska snart sätta oss på världens bästa tåg till Umeå för att ta oss an serieledarna Dalen. Ett Dalen som imponerande nog vann över Storvreta i veckan, trots att den magiske Peder Bodén ej medverkade. En mycket inspirerande uppgift!

----------------------------------------------
Jag vet, sjukt tidigt att börja spekulera. Men efter 6-7 omgångar så brukar man kunna se ett tydligt mönster.

----------------
Stor humor i Partille efter den senast tidens förluster!
"Nu måste herrlaget komma snabbt upp på fötter igen och ta nya tag till Onyx hemma på lördag i Partillebohallen. Kom ned och stötta killarna. Vi lovar nytt bra event i alla fall."Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0