Seger smakar alltid mumma....

Så otroligt skönt med 3 poäng igen! Att vi gör det utan Caleb, Lasse tyder på styrka. Denna gång hade vi bestämt oss att göra det som krävs. Ofta kommer man långt på att kriga så in i h-vete. Nu väntar ett kortare uppehåll innan vi ska ta en 3 poängare hemma mot Mullsjö.

**************
Svårt att hinna med och blogga tyvärr. För er som vill följa lite kortare tankar så kan ni antingen "adda" mig på Facebook, "oredsson innebandy" alt. så kommer jag också uppdatera Twitter oftare, "foredsson".

*************************
Reflektioner över lite andra resultat.

Partille åkte på förlust i den mycket viktiga matchen mot Färjestaden. Dessutom har de gjort ynka 21 mål på 6 st matcher. Misstänker att John och Mac gnuggar sina geniknölar varma. Målskyttet måste lossna. Reine ger ändå laget chansen till seger i varje match.

Floda vann återigen i "sudden". Bra att fortsätta plocka poäng. Tagit stabila 11 pinnar och parkerar överst av mittengängen.

FBC Lerum och IBF Göteborg har gjort ett litet ryck. Båda lagen på 15 poäng.

Barnarp har vaknat till liv och tajtar ihop tabellen. Som jag skrev i början. Man kommmer rätt långt som lag genom att kriga så in i h-vete.

***************
Snart dags att slå på TV4 sport med noteringsblocket i hand. Hoppas det blir en match med många vackra mål!

*********************************
Undrar om vi slagit rekord?
Släppt in 3 mål redan denna säsong när klockan står på 19:59 i 3:e perioden!
Snart dags att spela hela vägen ut. Men det utvecklar vi efter jul. Det viktiga är att vi skapar oss möjlighet att vinna varje gång vi spelar match.

****************
Pixbo IBF tog sin första seger i Div.2. Ryktet säger att det var en coachseger!

****************************

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0