Vi gav oss själva aldrig chansen! (Snor Barnarps citat)

Tyvärr räcker det inte att spela innebandy i 1 period vilket vi testade idag. Efter 10 pigga minuter i inledningen av matchen valde vi att spelade både utan hjärta och hjärna till andra periodpausen. Skövde gjorde det dock bra och tog tillvara på vår tafflighet genom att sätta ett par bollar och kunde enkelt gå ifrån till en 5-1 ledning.
Inför sista perioden bestämde vi oss för att spela i närheten av vår nivå vilket gav resultat. 5-5 kom med 6 minute kvar av matchen och vi hade dem rejält i brygga... Men efter 16 minuter dammar en Skövdelirare av ett snurrskott som var modernt 96... Riktningen på skottet är bedrövlig... Men istället för att det hamnar i sarghörnet så styrs det in på ett Flodaben.... Riktigt surt! Vi skulle haft med oss en poäng hem idag... Nu gäller det att vi spelar innebandy i 60 minuter kommande helg!

**************
Tack Skövde för ett bra arrangemang!

*******
Dock borde så starka killar kunna stå upp på benen betydligt oftare. Kändes som att vi var på betydligt sydligare breddgrader och spelade.

*********************
Wedlin, Hovemyr till Lerums div.3 lag.....  En annan spelare som enligt starkt rykte kommer lämna truppen nu i Januari... Lägg ihop detta med förra veckans avhopp så kan man lugnt konstatera att det inte är enbart är harmoni i grannklubben...

**********
IBF Göteborg gjorde jobbet mot Marstrand. Sorry om jag tvivlade Björklund...

****************
Undrar om "Ante" kommer presenteras som nyförvärv till Challengers nu innan fönstret stänger...?

*******
Challengers just nu på kvalplats... Just nu mot IBF Göteborg... Matchen känns mer och mer rimlig.... Härligt!