Rekordlånga Juluppehållet är över.

2010 inleddes med en förlust mot Vänersborg med 4-9. Trots det så kändes det som en av våra bättre matcher offensivt och att det var väldigt små marginaler som avgjorde. En av dessa avgörande marginaler heter förstås Andreas Johansson... Vi fick inte riktigt grepp om honom denna gång och då blir det förstås svårt att vinna. Bara att fortsätta tugga på så kommer utdelningen komma framöver.

------------
Fick även bevittna Stenungsunds seger över Marstrand med 4-1. Kändes inte direkt rättvist då jag tycker att Marstrand till stora delar var det bättre laget. De satte en hög press på Stenungsund och hade läge och väl det bästa spelet i matchen. Men Stenungsund gjorde som så många gånger förut, litade på sitt försvar och utnyttjade de kontringslägen som uppkom.

-------------------------
I morgon är det även dags för mötet mellan Pixbo - IBF Göteborg. Ett Pixbo som nu frångått sitt, mindre lyckade, försök med 2-2-1 försvar och nu spelar mer traditionellt 2-1-2, kommer säkerligen vålla IBF Göteborg en del bekymmer. Det gäller för IBF Göteborg att ha med sig rätt inställning till matchen för att stå som segrare när slutsignalen ljuder.

-----------------
För vår del så väntar en svår bortamatch på parketten i Jönköping mot Östra. Det finns väl egentligen ingenting som talar för seger för oss i den matchen.... Östra är i mitt tycke, det mest kompletta laget ihop med IBF Göteborg i årets serie. Men vi ska bjuda upp till en bra kamp och så får vi se hur långt det räcker!

Kommentarer
Postat av: Ingen parkett

Ni kommer slippa parketten mot Östra. De spelar på matta som ser ut som parkett :)

2010-01-06 @ 19:00:51
Postat av: Hoa

Ett komplett lag harvar i mitten på denna serien, de hade fightats med IBF och Vänersborg.

2010-01-07 @ 15:50:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0