Skadehelvetet fortsätter....

I dagens match var oturen framme igen. "Bergis" bröt tyvärr foten och har spelat klart för denna säsong. Surt som f-n..... Matchen i övrigt? Jo, vi gjorde i alla fall ett tappert försök. Hängde med bra mot IBF Göteborg men räckte inte hela vägen. Vi hade verkligen lägen att producera fler mål... bland annat 2 klockrena ribbträffar i mitten av andra perioden.

Sett till hela matchen så är IBF Göteborg starkare på sina 3 kedjor. Inte så mycket att säga om...

Matchen avgörs definitivt i mitten av 3:e perioden vid underläge med 5-4 och PP för vår del. I stället för mål vid en bra chans så utrycker #23 sin besvikelse med en svordom. Domarna väljer i det läget att plocka 2+10. I Följande PP för IBF gör de 6-4. Tufft läge...

----------------
Får istället passa på att TACKA och GRATULERA Barnarp som besegrade Pixbo med 10-5! Starkt jobbat och jäkligt bra gjort! =)

--------------
Nu ska det mycket till för att inte Pixbo ska göra Marstrand och IBK7H sällskap i en lägre serie nästa år....

---------------
Nu blickar vi uppåt i tabellen och ska ge Lerum/Tygriket en bra fight om 6:e platsen och en placering på den övre halvan! Ett par segrar till vill vi få in på kontot....

------------------------
FBC Lerum gjorde en helgjuten insats igår. Starkt försvar kryddat med Westmans framspelningar gjorde att de stabilt kunde kamma hem en 6-0 seger.

------------------------------------------
Östra vs "Vänersborg utan Ante" = 14-5 ! Kommentarer egentligen överflödiga..... Men jag har svårt att se att Vänersborg tar en enda seger till!

--------------


Kommentarer
Postat av: Björklund

Hoppas det gick bra med eran spelare. Hörde att det var riktigt läskigt. Hörde även att ni gjorde en bra insats men att vi drog längsta strået. Stort grattis till förnyat kontrakt, räknar med att det är klart nu. Riktigt starkt gjort, imponerande.

2010-02-13 @ 19:36:22
Postat av: Ingemar

Mycket glädjande att du ger juniorerna mycket speltid och att de visade vilka talanger de är. Det ser verkligen bra ut inför nästa säsong, enligt min uppfattning.Sedan hoppas jag personligen, att de "utflugna" juniorerna kommer tillbaka när de känner för det.

2010-02-14 @ 11:14:44
Postat av: Oredsson

Nu förstår jag inte riktigt vad du menar Ingemar...? I vår trupp har vi inga juniorer... Jag arbetar enbart med A-lags spelare, oavsett ålder.Nu ska vi se till att lösa denna säsongen först. Men visst ser det spännande ut för framtiden! =)

2010-02-15 @ 13:43:34
Postat av: Ingemar

Helt rätt .... fel av mig.Jag menade naturlitvis A-lagsspelare som är födda på 90-talet och de 92:or som "flög ut" till Partille och Challengers.Floda kommer att bli mycket starkt, om 90-talisterna fortsätter att utvecklas.2010-02-15 @ 18:58:28
Postat av: Peter

Det kommer mer.....

93 killarna har spelat upp sig,slog obesegrade pixbo i

helgen i hj92 serien.

94 killarna spelar grymt stabilt,e med och slåss om seriesegern i P94:1.

95 killarna spelar rolig innebandy med flera grymt bra spelare,ligger med i toppen på P95.1 serien.

96 killarna spelar offensivt som få men roligt att titta på.vann 2 cuper förra året.Jag tycker det ser mycket lovande ut för klubben bara man tar hand om alla spelare på ett bra sätt.

2010-02-15 @ 19:50:49
Postat av: Ali

Bergis brutit foten??? Hur gick det till Oredsson?

2010-02-16 @ 23:49:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0