Landslagsuppehåll

Ja, vad gör man när det är speluppehåll?
Kollar på lite innebandy förstås.....

*************
Tog chansen att se Lerum - Backadalen i div.3. En svängig match där Lerum till slut stod som segrare. Skoj att kunna sitta på läktaren ibland utan att överhuvudtaget bry sig om vilka som vinner.

Matte O var dominant i matchen. Hans deltagande i matchen gör också att övergången som det ryktades om till Marstrand stannar just vid ett rykte. Synd för Marstrand, han hade höjt laget ett par nivåer.

Kunde inte heller låta bli att skratta då man hör publiken. Nu satt jag på Backadalens sida och där var det minst sagt engagerat. Någon kanske ex. borde berätta för dem att "målgården" som det ständigt gapades om är den LILLA rutan framför målet. I den STORA rutan får man vara. Ha ha ha ... Ja, det kom många humoristiska kommentarer fråm "läktarexperterna". =)

***********
Känns skönt att IBK Göteborg vann över Billingsfors. För tro mig. Även jag vill såklart att Lindome och Backadalen ska få kvala om de blir de 2 bäst placerade lagen.

***********************

Kollade dessutom in Alingsås - Fritsla i Div.3 västergötland. Oj vilken låg nivå det var på den matchen... Fritsla hade inte ens varit ett mittenlag i Div.4 i Göteborg. Många Alingsåsspelare var väldigt långt ifrån sin nivå 08/09.

********
Nu väntar Real Göteborg i helgen. Får se om vi kan pilla in lite grus i segermaskinen. Det är väl inte mycket som tyder på att vi ska skrälla igen... Sist kan man väl lugnt säga att vi hade marginalerna med oss... En jäkla tur helt enkelt!

********************
Jag tror även GIBF håller tummarna för Lindome & Backadalen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gillar din blogg skarpt. Men tittar du inte på FÖR mycket innebandy när du ser Fritsla - Alingsås? :-)

2010-02-08 @ 22:43:12
Postat av: Pontus

Skön kommentar, tänkte detsamma. Men kul att se dig på läktaren Fredrik även om det valde en av våra få förluster. Våga inte kolla på oss mot Lindome, din närvaro verkar inte vara bra. ;)

2010-02-08 @ 23:55:53
Postat av: Björklund

Välkomna till Torpa på lördag. Tänker dock inte önska er lycka till :DTyvärr kan jag själv inte vara på plats och se drabbningen. Hoppas ni blir väl mottagna ändå.

2010-02-09 @ 11:51:17
Postat av: info

Du som har koll ang div3, hur är det med uppflyttning till nya tvåan, bara lerum som inte kan gå upp?

2010-02-09 @ 18:59:00
Postat av: Oredsson

"Nya Div.2" är bara nuvarande Div.3 som byter namn om jag förstått det rätt.(?) Så om ingenting annat bestäms på årsmötet så kommer både Lerum och Lindås spela där även kommande år.Om du menar till "Nya div.1" (nuvarande div.2) så kan varken Lerum eller Lindås avancera dit.

2010-02-09 @ 20:49:43
Postat av: mats

...men lite tummar kan du väl hålla på dalslänningarna vi skulle behöva lite framgång efter alla år i göteborgs seriesystem

2010-02-09 @ 22:43:37
Postat av: mats

...men du kan väl hålla en halv tumme för dalslänningarna vi brhöver lite framgång efter alla år i göteborgs seriesystem

2010-02-09 @ 22:49:42
Postat av: Fredrik

Ett råd!! Om du vill behålla din passion för innebandysporten undvik då att se matcher i division 3 Västergötland. Serien håller bedrövlig klass denna säsong.

2010-02-10 @ 07:54:14
Postat av: Oredsson

Mats: Jag gillar Billngsfors skarp och tippade er från början som 3:a i tabellen. (Dvs kvalplats). Men just när serien blvit som den blivit så vill jag inte att ni ska ta en kvalplats pga vissa lag vinner "fel matcher". Utan som jag skriver, jag hoppas att de två högst placerade lagen i den ursprungliga tabellen tar kvalplatserna. Sen får det gärna vara Billingsfors om ni nyper en av de platserna. =)

2010-02-10 @ 09:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0