Kort & Gott

Floda spelar träningmatch mot Greåker på Lördag. På Flodas hemsida står det "Greåker har vunnit 9 SM-Guld i Norska ligan." - Rätt starkt ändå att vinna Svenska Mästerskapet i Norge! :)

***********
Kedjan med Westman - Harry - Ryberg kommer vara den klart bästa i Div.1!

*******
Kul att en av mina absoluta favoritspelare från förra årets serie valt att ansluta till Floda IBK när han flyttar ner till Västkusten! Kommer bli oerhört nyttig.

***************
Floda kommer bli bra i år. Lyckats förstärka med en hel femma som kliver in med kvalité. Dessutom tar förhoppningsvis ungdomarna ytterligare ett steg i sin utveckling. Mumma.... Förhoppningsvis ansluter även den skicklige golfaren. Då jäklar!

*************************
Förargligt att jag inte blev klar för Pixbo lite tidigare. Då hade vi i alla fall kunnat ge JIK en match om Nygges signatur. Han kommer bli riktigt bra....

***********
Om jag hade fått vara med och ta vissa beslut så hade det sett annorlunda ut. Men men... Bara att hoppas att jag inte "hade haft rätt".

*****************
Kanske snart dags att tippa lite olika serier?
Hmmm... Om några sena "Silly" rykten blir sanna så kommer Lindome ge Backadalen en rejäl match om seriesegern i Div.2.

*******
Frågan är också om Backadalen som förra året kunde se sig som underdog är mentalt redo för att vara favoriter i samtliga matcher?

*****
Knudsen till Kärra. Ser heta ut i år.
Om det inte hade varit effektiv speltid så tror jag Kärra hade haft chans på avancemang.

****
Klart, Svedman har säkert en bra plan för att de ska hålla fötterna på jorden....

*****************

Kommentarer
Postat av: Innebandy-fan

Vore kul om fler div1-lag och div2-lag kunde bli bättre på att uppdatera sina hemsidor vilka som är klara nyförvärv samt vilka som lämnar. Frågan är om Backadalen har en för tunn trupp gällande centrar/forwards för en hel säsong i effektiv tid. Enbart 9 st enligt deras hemsida. Dock 8 backar samt 3 målvakter. En trupp på 17 utespelare känns alldeles för lite för en hel säsong om det nu stämmer. Sen finns det mycket kvalité men går 1-2 forwards sönder så? Kärra IBK har ett gammalt men väldigt vasst lag på papperet. Frågan är om det kommer ännu fler, men de behöver en bred trupp för att orka. Gå in i 3x20 effektiv tid med nästan ingen sommarträning... ja Lindome behöver nog få in lite nytt på slutet om de skall va med i toppen.. Bilingsfors ser farliga ut.. Råda portar? Vart spelar Anders Hellgård nästa säsong?

2010-08-19 @ 23:06:53
Postat av: Innebandylöööver

Backadalen ser starka ut, Kärra ser gamla ut. Lindome ser man inte alls.Det blir en intressant serie, absolut.Marstrand tappar ordentligt va?Kärra har har backarna Delborn , Pettersson, Knudsen. Känns bra för att vara div.2!

2010-08-20 @ 21:55:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0