Fredagsmys!

Passade på att kolla in Partilles nybygge mot FBC Lerum idag. En match där de förvisso vann med 7-6 men... Det såg inte bra ut. Är otroligt mycket kvar att jobba på och nu kommer tiden gå snabbt. Det märktes också att det var viktigt för dem att vinna denna match. Då Lerum rullade på 3 femmor hela matchen oavsett resultat så matchades Partille hårt. Det vaskades om en del och i 3:e perioden så spelade Partille på 2 femmor i princip hela tiden.

*****
Det var svagt målvaktsspel idag både från Stenberg (PIB) och Andersson (Lerum).

********
FBC Lerum såg däremot bra ut! Återigen, kedjan med Ryberg - Harry - Westman kommer se till att de tar många segrar i år. Samtliga dessa målade och Westman bjöd på en riktig pärla.

****************
Men det är en rutinerad femma som PIB använder i PP. Hallin - Persson - Karlander och bröderna Nyth. När de får tid på sig är de riktigt bra.

*********************************************************
För vår egen del väntar träningsmatch på söndag i Alingsås. Vi möter Jönköping och hoppas kunna bjuda på en bra match. Har ni vägarna förbi så får ni ta och spana in detta. Mer info på www.ibkalingsas.com .

*****
Det ska bli riktigt skoj att se hur Johan Nygård (JIK) presterar på Söndag. Förra året härjade han fritt i Barnarp.

****************************
Även spelat en träningsmatch mot Mullsjö. Stabil seger där Mullsjö kändes riktigt sega. Skönt att fortsätta arbeta med våra linjer i spelet. Kommer sitta som en smäck lagom till premiären.

*****
Premiären som för övrigt blir en TV match mot Täby.

************************
Berra & Runnestig borta hela säsongen. Ljunggren utlånad till Alba och Ågren flyttar för plugg. Fyra starka profiler som vi nu ska klara oss utan... Gäller att nya killar ser möjligheterna och blommar ut det "lilla extra".

*************
Som sagt, match i Alingsås på Söndag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0