Där tydligen mist sin form!

Vänersborg - FBC Lerum 9-3 !
Floda - Östra 2-2 ! !
Myggenäs - Frölunda 9-2 ! ! !
Backadalen - IBK Göteborg 6-0 ! ! ! !
Tygriket - Barnarp 5-6 ! ! ! ! !
IBF Göteborg - Skövde 2-6 ! ! ! ! ! !

Oj oj oj... Tänk den som lagt in den raden på oddset! Om vi håller oss till div.2 en stund så måste jag erkänna att jag är förvånad över en del resultat. Men det visar väl återigen att marginalerna är så otroligt små i årets serie att det kommer bli en riktigt holmgång ända in i kaklet! Starkt av Barnarp och Skövde att ta meriterande bortsskalper, Skövde har inlett med 4 poäng på 3 bortamatcher. Imponerande!

---------------------
Floda - Östra, var nog ingen publikfriande match utan båda lagen hade stor respekt och bjöd på väldigt lite gratischanser. Denna match så tar vi inte "skitjobbet" framför Vedad Muhic i Östras kasse vilket gör att han får en ganska bekväm dag på jobbet. Vi har 4 ramträffar, 1 bortdömt mål och ledning med 2-1 när 40 sekunder återstår av matchen. Klart det är riktigt, riktigt surt att tappa poäng som matchen blev... Men det känns ändå som rättvist. Man kan lugnt konstatera att även Östra hade sina lägen att avgöra matchen... Vi är glada över att vi kunde ställa till bekymmer i ytterligare 1 match!

---------------------------
5/5 i PP än så länge i år. Något vi ska fortsätta arbeta med för att bibehålla.
----------------------------------------------
IBF Göteborg - Skövde ?? Inte för att förta Skövdes insats på något sätt eftersom jag inte såg matchen.Men var det den berömda inställningen som saknades?? Eller "vad hände"? Hur som helst, blir nog en väckarklocka för "Real Göteborg" som nog inte kommer tappa fler poäng hemma den här säsongen. Men hatten av för Skövde, STARKT!

-----------------------
Jag vet att alla gör så gott de kan, men i år får vi verkligen uppleva stor variation på nivån från domarna.
3 matcher - SSL Domare, Förbundsdomare, Div.3 domare.... Tre olika världar i hur man spelar innebandy!

---------------------------------------------------
VARFÖR ÄR KLUBBARNA SÅ ENORMT DÅLIGA PÅ ATT SKRIVA REF. VID FÖRLUSTER?
----------------------------

Har Frölunda klappat ihop i div.3???? Två storförluster i rad.... Nu har jag inte sett någon av dessa matcher. Men av resultatet att döma så behöver de rycka upp sig snarast för att greja 7:e platsen jag tippat dem på!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ryktet säger att IBF Göteborg hade problem med "dagen efter" för några spelare som fick sitta på läktaren istället för att spela.

2009-10-08 @ 19:19:02
Postat av: ?

"VARFÖR ÄR KLUBBARNA SÅ ENORMT DÅLIGA PÅ ATT SKRIVA REF. VID FÖRLUSTER?"



Svar: Varför har du inte skrivit efter eran senaste match? Kan det vara samma anledning som alla andra klubbar vid deras förluster?

2009-10-14 @ 18:44:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0