Röda med vita detajer!

Var ett tag sedan man skrev något nu. Det är väl kanske inte så konstigt med tanke på att det är sommar och att det just nu mesta handlar om försäsong. Målsättningen är att sen summera våra matcher under kommande säsongen. Får se om jag lyckas hålla detta!

Försäsongen löper nu snart mot sitt slut . I alla fall denna inledande träning. Vi ska avrunda detta om ca en vecka med paintball och bastu innan det blir en gemensam bit mat någonstans. Hur i hel-ete kunde jag gå med på paintball? Som tränare känns man redan nu som en jagad måltavla... Men men... Får studera Rambo i minsta detalj och sen gå ut och plocka gubbarna en efter en. Ska bli mycket skoj!

2 Träningsmatcher har vi också spelat. Kvalitén var väl som förväntat mitt i sommaren men det fyllde ändå sitt syfte. Det vill säga att påminna alla om varför vi sliter på i Skatås och även lägga grunden inför höstens uppgifter. Tack Skara och Skövde att ni ställde upp och lirade mot oss! Det var inet helt lätt att finna motståndare till matcher i Juni... =)

Resultaten i sig är av mindre betydelse. Även om det alltid är skönt att vinna. Vinst med 5-4 över Skara och Skövde lyckades vi till sist besegra med 8-6. I matchen mot Skövde imponerade kedjan med H -E -H stort genom att vinna sin "match i matchen" med 6-0.

FBC lerum är nu en officiell klubb. Bra av föreningen att välja ett "nytt" namn och inte bara göra det enkelt för sig och slå ihop befintliga. Men känns det inte lite torftigt att klubben väljer färgerna "Rött med vita detaljer"? Antingen är det brist på fantasi som gör att alla klubbar i kommunen ska ha samma färger... Eller... Så kanske FBC  tids nog på ett smidigt sätt vill komma med i Flodas verksamhet? Hmm... Hur som helst, läckra färger, men dessa färger kommer ändå inom de närmsta 10 åren förknippas med Floda! =)

Nyförvärven har acklimatiserat sig bra och visar redan god "Floda anda". Känns riktigt skoj att vi lyckats behålla en skön och lättsam stämning i truppen! Underbart att träna ett gäng prestigelösa vinnarskallar. =)

Varför väljer GIBF att senarelägga div.3 premiären 1 vecka??? Och istället utelämna ett Juluppehåll?
Jag ser ingen anledning alls... Någon som förstår? Skärpning GIBF!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0