Dags för omgång 16!

Börjar med mitt veckotips och sen kommer några rader om annat.
Men så här ser facit ut denna omgång!

FBC Lerum – Alingsås.
Lerum mosade Alingsås totalt senast de möttes i Nolhagahallen. Det finns inte mycket som tyder på något annat nu heller. Lerum jagar poäng och målskillnad medan Alingsås är nöjda med sin säsong överlag. Motiverad klass vinner alltid över en belåten motståndare.
Tips: 9-3

IBF Göteborg – Billingsfors
Tips: Seger

Floda – Sjöstad
Jag tycker som sagt att Sjöstad har höjt sitt spel sista tiden och Floda kommer få slita för att lägga beslag på alla 3 poängen. Men det som avgör är ett lite vassare målvaktsspel från Floda, frågan är om denna match går till sudden. Hmm… Inte helt omöjligt, Floda vinner i Sudden!
Tips: 4-3 s.d (Räknas som x i tipsraden)

Tygriket – Skövde
Precis som den kloke ”West” var inne på i kommentarerna senast så håller Skövde på att klappa ihop totalt. Från att ha varit ett topplag första halvan har de inte vunnit en enda match sen dess och kommer bli indragen i bottenstriden på allvar. Jag tycker det vore otroligt tråkigt om Skövde skulle åka ur denna division, men just nu ser det inte bättre ut. Tygriket tar sin första seger och krisen hos Skövde växer sig starkare.
Tips: 6-4

Arvika – Tvååker
Även om Arvika visat sig vara starka hemma så tror jag att Tvååker kommer åka hem som vinnare. Egentligen ingenting att grunda det på mer än magkänsla.  Lagen är ganska lika varandra i sitt spel med den offensiva kvalitén som sin främsta styrka. Målrikt och spännande!
Tips: 8-9

Lidköping – Stenungsund
Lindköping krossade Billingsfors i senaste omgången och Stenungsund har fortfarande inte lyckats tvätta bort skammen efter att släppt 20 mål hemma inför storpublik. Så det mest logiska vore väl en stabil vinst för Lidköping. Men nu tror jag inte på den logiken. Stenungsund kommer tajta till sitt försvar och kriga för sin heder. Jämnt, målsnålt och två lag som är nöjda med varsin poäng. Synd för Lidköping att Niclas Larsson kliver fram och avgör sent i 3:e perioden.
Tips : 3-4

-----------------
Peter:  1, 1, 2, 1, 1, x
Ingemar: 1,1,1,1,1,x
Zonen: 1, 1, 1, 1, 1, 1
Oredsson: 1, 1, x, 1, 2, 2
Någon mer? Fina priser utlovas till segraren efter omgång 22. =)

-----------------
Om Sjöstad vinner mot Floda, Tvååker tar 3 poäng borta mot Arvika och Skövde fortsätter sin kräftgång. Ja, då är det fyra lag inom 1 poäng som krigar för sin överlevnad. Snacka om viktig omgång för de flesta lagen!

----------------------------------------
Jag tycker det vore skrämmande om en kommunalt anställd använder sin jobbtitel som hot i ett privat sammanhang. Självklart är alla hot av ondo. Men det vore ändå ruggigt klantigt om den kommunalt anställde skulle skriva det i ett mail. Det finns många på exempelvis min arbetsplats som skulle vara väldigt nyfikna på ett sådant mail. Bara ett välmenat tips till alla kommunalt anställda.

-------------------------
Derby på lördag!
Partille vs Lindås i en stekhet match. Precis so m jag nämnt tidigare så ligger en Partilleseger nära till hands. Lär bli lapp på luckan!

-------------------------------------
Som försmak kan ni kolla in 2 perioder i den näst intill lika heta matchen IBF Göteborg – Billingsfors!

-------------------


Kommentarer
Postat av: Ingemar

Får vinnaren bestämma vilket lag Oredsson skall träna nästa år? :-) Då vet du vad jag väljer!Vad har hänt? :"Jag tycker det vore skrämmande om en kommunalt anställd använder sin jobbtitel som hot i ett privat sammanhang. ...." :-(

2012-02-07 @ 21:36:16
Postat av: Peter

Vinnaren får köra bussen för IBF GBG till bortamatcherna i Allsvenskan nästa säsong :)

2012-02-07 @ 22:15:36
Postat av: Ingemar

Rätt rad(3 perioder: x, 1, 1, 2, 1, 1Peter: 2 rätt 1, 1, 2, 1, 1, x

Ingemar: 3 rätt 1, 1, 1, 1, 1, x

Zonen: 4 rätt 1, 1, 1, 1, 1, 1

Oredsson: 1 rätt 1, 1, x, 1, 2, 2Vi får tippa bättre nästa gång!

2012-02-14 @ 15:32:11
Postat av: Ingemar

Omgång 17Stenungsunds IBK - IBF Göteborg 2

Arvika IBF - Sjöstads IF 1

Skövde IBF - IBK Lidköping 2

IBK Alingsås - Floda IBK 2

Tvååkers IBK - FBC Lerum 2

Billingsfors IBK - IBK Tygriket 99 12012-02-15 @ 14:00:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0