Tävling! Publikens lag!

Efter den någon knackiga inledningen på säsongen så har jag kommit fram till en lösning!

Startar nu en tävlig som jag kallar "Publikens Lag".

Det går ut på att vem som helst få maila mig "sin egen laguppställning" med målvakt och 2 startande femmor. Vem som helst kan medverka. Det kan vara ungdomar, föräldrar, tränare eller andra experter på läktaren med en bättre översikt av matcherna. Jag vet att det är många som engagerar sig och jag ger er nu chansen!

Det lag som får flest "röster" är det lag som startar i matchen mot Walkesborg på Lördag.

Så kan alla få en chans att vara med och påverka!
Den som lämnar in ett lag mest likt det lag som startar på Lördag vinner ett hemligt pris.

Det enda som krävs för att medverka är att man skriver under med sitt riktigt namn och lämnar en korrekt mailadress.
Blir detta den succé som jag hoppas på så kommer det även finnas möjlighet att påverka laguttagningen till kommande match mot Frölunda.

Skicka in ditt bidrag redan idag!

Tag chansen! Maila ditt lag till fredrik.oredsson_at_gmail.com   (_at_ = @)

En innebandyhelg i sedvanlig ordning...

Ledig i lördags och inga matcher i närheten att beskåda. Det fick mig att ge mig ut på långresa för att få svar på en del frågor. Fråga 1. Vad har hänt med Stenungsund som överraskande ligger i toppen av div.2. Fråga 2. Kan man börja se en röd tråd i FBC Lerums spel. Trodde jag åkte upp för att se en bra div.2 match... Fick inte ens se en medioker div.3 tillställning!

Första perioden spelar FBC Lerum minst dåligt och lyckas genom ett skott (?) från mittplan som rullar in i målet ta ledningen med 0-1. Förvisson hade man skapat en del halvchanser och kanske gjort sig förtjänta av målet, bland annat missade Simpanen bollen vid öppet mål. I regel var det Johan Axelsson var den som höll spelet uppe och såg till att FBC Lerum etablerade lite anfallsspel emellanåt. Stenungsund... Eller ska man skriva Myggenäs...? Endast 3 utespelare som startade var kvar från "gamla Stenungsund"... Så Myggesund kanske vore mer korrekt, var riktigt under isen i första perioden.

Andra perioden var det ombytta roller. Stenungsund höjde tempot i vissa byten och var minst dåliga. Det gjorde att de kunde  rullande ut FBC Lerum, som var fruktansvärt långt ifrån normal standard, fullständigt i vissa byten. I andra perioden så hade FBC Lerum knappt ett etablerat anfallsspel och endast Micke i kassen ska tackas att FBC Lerum på något sätt lyckades gå till periodvila med en 1-2 ledning. Stenungsund var dock för ojämna och lyckades inte få tillräckligt tryck i hela perioden,

Tredje perioden var också rätt kass där enda spänningen kom då Stenungsund tod ut målvakten och jagade kvittering.
Det lyckades väl och man lyckades göra 3-3 med ca 30 sekunder kvar av matchen. I förlägningen skänker Stenungsund bort extra poängen då 3 spelare på planen slutar spela med 8 sekunder kvar av matchen och helt skiter i att jobba hem. Ostört kan FBC Lerum ta avslut och sätta den långt vid bortre stolpen med endast 2 sekunder kvar av matchen,..

Svar fråga 1: Visade klassen emellanåt. Synd att man inte fick chans att se dem i Powerplay där de varit ruskigt effektiva. Men dagens domare hade inte ens tagit utvisning för upprepad misshandel.... Enligt mig så borde Stenungsund ha avgjort denna matchen lååångt innan sudden. Där det nu istället blev förlust...

Svar på fråga 2: Nej, framfört allt väldigt stora problem i uppspelsfasen. Ett lag som anser sig tillhöra toppen i div.2 ska inte behöva förlita sig på långbollar. Om man nu inte förespråkar Drillo i och för sig. När de väl kommer upp i anfallszonen så är det endast Axelsson och Hovemyr som i dagsläget vinner bollar och levererar passningar med bra adress. Behövs fler som tar ansvar. Tror Lerum behöver inse att det gäller att gå tillbaka till grunderna och kriga för varje poäng. Annars kan de bli en dyster  vår....

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

För egen del var det en heldag i Billingsfors! Behöver knappt skriva något efter Bravells mycket utförliga referat på hemsidan... Vinst med 6-4 och fortsätter haka på Fölunda i toppen.
Gör en stark insats där vi stundtals är riktigt illa ute...
En 1-0 ledning efter första tappar vi inledningsvis i andra till ett 1-2 underläge. Kvitterar ganska omgående och avslutar perioden starkt, pausvila nu med 4-2. En pausvila som blir ca 30 minuter lång eftersom Limpan ligger kvar skadad på planen och inväntar ambulans. Helt sjukt faktiskt... Lyckades hetsa honom lite när vi hade boxplay, i sin iver att hoppa in på planen så snubblar han på sargen (!) , ramlar, och armbågen hoppar ut led! Såg riktigt illa ut innan den sakterliga gled tillbaka på rätt plats igen....Sorry Limpan! Men vi lyckades plocka upp honom igen på hemresan från Uddevalla akuten, mycket manlig med armen i gips... Ett gips som någon minut senare var nerkladdad med mycket givande och mogna kommentarer. =)

Det känns som att vi inte riktigt är med mentalt när tredje perioden börjar. Billingsfors ökar trycket mot vår kasse och både reducering och kvittering kom inom ett par minuter. Nu spela vi INTE bra... Dessutom får Billingsfors en straff och vi är nere i brygga... Lyckligtvis får de inte utdelning på straffen vilket ger oss en mental kick!
Kruse serverar Wennerholm på ett stundsande friläge från kanten, Wennerholm tar det lugnt, får bollen under kontroll och placerar säker in bollen lågt vid bortre stolpen. Klockan står nu på 11 minuter. Resten av perioden känns det ändå som att vi har koll på matchen och när Harry får gör sitt andra mål för dagen med endast 3 minuter kvar är det verkligen spiken i kistan! Gott som fasen! Glädjen blir ju dock självklart begränsad eftersom vi ännu inte vet när Linus kan vara tillbaka i spel... Tur att det finns fler i laget som kommer kliva fram! =)

'''''''''''

Frölunda ser precis så starka ut som förväntat i år. Krossat allt mostånd enkelt än så länge... Riktigt starkt av Bill att få ihop laget på ett så bra sätt så här tidigt.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Billingsfors kommer plocka många poäng i år!

''''''''''''''''''''

Varför spelar Lövis i FBC Lerum div.3??
En av de absolut bästa backarna i hela div.2....
Skulle absolut inte göra bort sig i div.1 heller...


I sekket i berghalla!

I och med att det är ren sandlådenivå på GIBF och vår match mot Myggenäs blev inställd hade jag tänkt mig en innebandyfri helg... Gick sådär!

Match i Fredags med vårt kära Div. 4 gäng bort mot Lindås. Tack vare att Henke var sjukt bra i mål och att vi var ruskigt effektiva lyckades vi gå segrande ur striden med 2-6. Jag förstår om Lindås är fruktansvärt missnöjda med det resultatet... Men 3 nya sköna poäng. Nu väntar "toppmatch" hemma mot Backadalen som startat serien med 3 raka segrar.

Eftersom tjejen var iväg med en kompis hela lördagen och sen skulle jobba på söndag så.... Ja, det blev en hel del innebandy helt enkelt! :)

Åkte först för att titta närmare på våra kommande motståndare Billingsfors som gästade Utby. Efter lite tillfälligheter och ja... fråga mig inte hur, men det blev en plats i Sekket i Berghalla. Man ställer väl upp i innebandyvärlden! Så nu har jag fått chans att se detta "nya" Billingsfors både mot FBC Lerum och Utby, känns som att jag har rätt bra koll.

Efter Utby-Billingsfors så följde FBC Lerum - Marstrand i div.2. En match där Marstrand mer eller mindre klädde av FBCL. Jag har skrivit det tidigare, men Marstrand kommer överraska många i år och placera sig högt upp i tabellen!

Varför inte kolla på lite mer innebandy? jo, FBC Lerum - Vision Angered stod för nästa föreställning. En match som Vision Angered stod som vinnare med 6-3 på tavlan. VASC är luriga i år... Nu har de dessutom fått ytterligare spelare som ex. Valtonen... De kommer ställa till bekymmer för många lag.

Söndag morgon, B-lags match i res.2 borta mot Pantern som vi vann med 2-0 och direkt efter det ut och beskåda Frölunda mosa Ale med 8-2. En sjukt intressant helg som innebandynerd!
Konstig match mellan Frölunda och Ale.
Ale hade långt in i första perioden en 0-1 ledning och såg väldigt stabila ut. Sen ett PP för Frölunda där Frölunda spelar bra och som avslut får Andy en "skitträff" och bollen går tunnel på Christian i kassen. 2-1 ledning inom någon minut och Ale börjar se håglöst ut. Frölunda startar andra perioden med att på något sätt lyckas skjuta in bollen från offensivt hörn och in bakom målvakten... Sen böljar matchen fram och tillbaka och inför tredje står det 4-2 på resultattavlan.
Sen vet jag inte vad som händer. men Ale känns inte som de är närvarande i tredje perioden. Mängder av induviduella misstag som Frölunda utnyttjar effektivt. Vinner sista perioden med 4-0 och matchen med 8-2 och motsvarar allas förväntningar så här långt.

Måste bara säga att jag imponeras oerhört mycket av en spelare i serien så här långt. (Bortsett från alla i vårt eget lag givetvis). Niklas Andersson i Billingsfors är en otroligt skicklig back som ligger bakom det mesta i anfallsväg. Ett mindre mysterium för mig varför han bänkades i matchen mot FBC Lerum. De två matcher jag har sett så agerar han respektlöst och tar väldigt bra beslut i spelet. Honom kommer vi ha ett extra öga på...


Så var det med det...

Fantastiskt vad internet är bra!
Nu behöver jag inte undra vilka som är de anonyma inläggen längre.
Fått fram namnet på båda... Gud vad tekniken går framåt! =)

******************************
Riktigt bra träning igår! Synd att det inte blir match i helgen... Men men... Nu får man istället ägna sin "innebandyfria helg" till att åka och kolla på lite matcher istället. Blir nog ett besök i Kultan för att se vad Ale kan hitta på borta mot Frölunda.

***************************
Usch vad människor har svårt att se till helheten!
Ska vi få allting i klubben att fungera så behöver alla förstå sin roll och uppgift.
På tok för mycket bomull emellanåt....

**********************

Stormatch på Fredag också!
Som alla vet så lirar Lindås mot... just det, Floda IBK i div.4 serien.
Måste väl vara den Lindås matchen alla pratar om??

Dags att börja knyta säcken!

Vinst igen vilket är skönt,
men återigen gör vi det onödigt spännande!

Känner mig självklart också delvis skyldig till detta då man vaskade om ganska rejält i femmorna under matchen .
Tyvärr blev vi också tvingade till förändringarna, speciellt i 3:e perioden.
Valt att spela med 2 femmor i 3:e perioden och släppa in lite frisk energi från bänken. Hampus som precis kommit tillbaka efter skada lyckades stuka foten efter ett par byten. Byte måste ske och under tiden jag lindar hans fot så kommer Limpan haltandes... Är tacksam för spelarnas flexibilitet! Inte lätta att stå med ryggen mot spelet, linda 2 fötter och samtidigt få det rätt i nya konstellationer på plan. Men det löste sig till slut... =)

Resultatet skrevs till 3-4, med oss som segrare.
Och som sagt, onödigt spännande! V hade 4-1 en bit in i 3:e perioden och bud på både 5-1 och 6-1 för att punktera matchen.  Kedjan Hampus - Jonas - Harry lyckades på sina få byten tillsammans skapa ett par väldigt klara målchanser. Borde kanske fått in 1 eller 2 bollar... Men beröm till att chanserna skapades, dessutom på bara ett par minuter eftersom Hampus som sagt stukade foten inom kort.

Och vips! En spelvändning på en långboll, Björka markerar bort chansen på ett föredömligt sätt. Tyvärr med utvisning och frislag som följd. En bra frislagsvariant och 2-4 på resultattavlan. Tid 16:36. Sprider sig en liten oro i laget och i kommande byten framstår det chansartade sitautioner framför vår egen kasse då Vision nu väljer att lyfta in bollar.
En tilltrasslad situation och på något sätt så studsar 3-4 in i kassen. Nu är det verklig nerv, Vision sätter bra tryck på vår kasse under slutminuterna och det är med möda och stort besvär vi lyckas freda vår egen kasse. I sanningens ögonblick ska vi säga att vi i under dessa minuter även hade en hel del tur med bollar som studsade precis förbi Bjarnes stolpar.

Men vi vinner återigen och 3 poäng är alltid 3 poäng!
På något sätt känns det extra skönt att vi lyckas ta dessa segrar. Dessa vinster med uddamålet i de senast matcherna strider mot Flodas historik. Nu krigar vi verkligen till sista sekund och jobbar till oss marginaler nog att gå segrande ur matcherna. Vikitgt att kunna ta 3 poäng även när vi inte gör en kanoninsats!
Vi är väl i och för sig inte de ända som inte gör en kanoninsats idag.. Finns 2 till på planen som påverkar matchbilden. Dessa 2 har jag har sett klart mycket bättre i tidigare matcher!

En stor skillnad i år jämfört med tidigare är att Bjarne under hösten tagit ytterligare ett stort steg i sin utveckling.
Tidigare säsonger så har det varit en väldigt ojämn nivå på bollmotandet och man har kliat sig själv i huvudet över både vilka bollar vi släpper in och vilka makalösa räddningar som dyker upp. Under hösten har vi endast sett det sistnämnda vilket vi är otroligt tacksamma för! Skänker ett stort lugn i laget att ha en matchvinnare längst bak i kassen.
Känns också väldigt skönt att ha ytterligare 2 målvakter som "flåsar honom i arslet".
Ingen risk att någon får en chans att slappna av här inte... =)

Kul att se Standerth "bröta in" en kasse även denna match. Otroligt viktigt med dessa kampmål och att vi inte alltid behöver hänga upp den i x:et! Även om Limpan gärna får fortsätta ha den vanan... 2 nya mål från hans klubba denna helg! Wennerholm passade också på att bevisa att "släkten är värst" då det var han  som bröt sin egen och vår målnolla och gjorde 1-1 målet. Står på rätt ställe vid en retur och skickar in den i kassen. Skönt!

Nu har jag nämnt Bjarne och vilka som gjorde mål... Men det finns många fler positiva insatser från matchen. Spelare som ALLTID levererar lite mer än förväntat.

En enorm skillnad i år är också att alla verkar förstå vad som krävs. Att ALLA tar "hundjobbet" och sliter i defensiven. Vi är sjukt tajta i försvaret när vi lägger den sidan till. Täcker mycket skott och jobbar som ett LAG. Förbannat härligt! Även så otroligt viktigt att  nu hela truppen är "med på banan",  även om det inte blir så mycket speltid för tillfället. Ska vi lyckas med en bra säsong så behövs det 25 motiverade spelare. Önskar att jag kunde förklara på ett så bra sätt att alla i laget förstår hur mycket de betyder för resultatet. Oavsett roll för tillfället! Men att nu ha spelare som alltid ger 100% vid alla tillfällen då chansen dyker upp GULD värt!

Nu gäller ett jäkla slit och ödmjukhet för hela laget för en fortsatt bra utveckling. Det finns många spelare som bankar på dörren och vill in i hetluften....

**************************************************

Match även med div.4 laget.

Då informationen om att jag var uttagen till truppen inte gått fram blev det en minst sagt stressig uppladdning.
Var i Allé för att visa mitt stöd för laget och heja på flitigt då Coach W förklarar att han försökt nå mig. Ops!
Kuta hem, slänga i sig en frukostmacka, byta om och kuta tillbaka lagom till ett par minuter in i första perioden.
Tog plats på bänken för att sen få komma in i 2:a perioden.

Stenungsund stod för motståndet och det såg från sidan ut att vara en mycket rolig match. Att det även lossnat och (i mina ögon) gått bra för mig nu när serien äntligen startat gjorde att man var sjukt spelsugen.
När det var dags att kliva in i handligen låg vi under med 0-2 efter att ha släppt ett mål i PP.
Lirade forward ihop med Sune med Fassan som 3:e länk. Fungerar bra matchen igenom! Sune jobbade över väldigt stora ytor medan man själv försökte agera bollmottagare nere i hörnet för att etablera spel. (Något vi verkligen saknat under tidigare matcher, tappar på tok för mycket boll!)

Är inne och jobbar på kassen när Fassan bryter in och skickar in vad alla utan 2 i alléhallen trodde var 1-2 reduceringen! De enda 2 som lyckades missa detta var domarna. Bollen tog i innestolpen och studsade ut igen. Typiskt!
Det blir istället Clabbe som spräcker nollan officiellt i 3:e perioden. Han snappar upp en slarvboll fårn backplats och skickar in 1-2 mitt i målet från nästan halva plan! Ett klassmål!  Sen var det dags att nästan ikläda sig rollen som matchhjälte för andra matchen i rad.
Inför 2:a perioden hade jag lovat att hänga 2 kassar och kände att det nu var dags att kliva in i handligen.
Köttar först in 2-2 på en retur med en "mycket elegant"  forehandknack. Ett par byten senare bågar Fassan in och lossar bössan. Står rätt placerad snett till höger om målet då returen dyker upp och kan fiska in bollen i hooken. Tittar upp mot målet och ser bara "nätet" och kan behärskat lyfta in bollen i öppen kasse. Endast 5 minuter återstår nu av matchen och vi har vänt 0-2 till en 3-2 ledning.

Sista bytet vi är inne så jobbar vi till oss en 2 minutare på Stenungsund som slår hejdlöst i sin iver att få tag på bollen.
1 minut återstår nu av matchen och vi får avsluta i powerplay!

Återigen får PP femman chansen. Trots att Stenungsund skapat fler lägen i Boxplay än vad vi gjort i PP under matchen. Trots att vi inte behöver vara det minsta offensiva utan nöja oss med seger och 3 poäng. Men men... Det är lätt att vara efterklok och misstag sker tyvärr. I stället för att använda hela planen och bara spela av matchen så krånglar vi till det enormt. En skitpass senare så får Stenungsund chans att vända på spelet.
Jobbar till sig 2 frislag i 4-5 och lyckas på det sista trycka in 3-3 bollen. Så fruktansvärt onödigt!

Bara att glömma och ta nya tag. Det är alltid som sagt lätt att vara efterklok...

***************************************

Skulle det vara en ny A-lags match idag så vet jag precis vilka 2 femmor jag skulle spela med. (bortsett från 1-2 platser)

*********************************************

Nu är det dock ingen ny match idag och risken finns att det dröjer någon vecka extra....
Med tanke på att Widell på förbundet ALDRIG ger besked så får vi leva i väntan en stund till.
Skulle någon från Myggenäs läsa detta så finns det tyvärr en chans att matchen på Torsdag kommer att flyttas...
Detta efter slarv, strul och tomma löften av vårt innebandyförbund! Hoppas Widell visar lite karaktär och tar tag i detta omgående på måndag! Vi måste kunna informera Myggenäs om matchen nu måste flyttas!!!!

******************************************


"Håller målvakten bara nollan så vinner vi matchen"

JAAA!!!!
Seger även över vårt tidigare "spöke" Ale i andra omgången. Segersiffrorna skrevs otroligt nog till endast 1-0! Tror det är första gången jag är med om ett 1-0 resultat i seriespel... I alla fall på en herrans massa år.
Resultatet speglade knappast matchen i sig. Vi radade upp chanser och även Ale var riktigt farliga på sina traditionella spelvändningar. Det ska sägas,  att matchbilden kunde varit helt annorlunda... Redan efter 3,40 i första perioden hade Ale haft 4 kontringar, utdelning där och... Skit samma! Nu blev det inte så denna gång så jag ska bara njuta av att vi krigade oss till 3 viktiga poäng.

Vad hade alemålvakten käkat till frukost idag? Har de en ny målvakt? (svåra att känna igen bakom masken) Sitt livs match? Jag frågade mig inför seriestarten om målvaktspelet skulle hålla för Ale. Jag har sett ett par träningsmatcher där målvakten "blandar och ger" så att säga... Men igår, makalös match! Hade han bara varit enormt bra så hade vi ändå inkasserat 3-4 mål framåt till... Men nu stannade det vid ett enda.... Men jag funderar fortfarande på om de har bytt målvakt?

Men vad gör väl det när vår egen Bjarne agerar lugnet själv! Rätt placerad och suger in de få returer som ramlar ner. Otroligt skönt att se att aktiviteten runt egen kasse har ökat . Håller uppe fokus även när det är lite mindre att göra och ser räddar spelare från att bokföras i indianligan. Endast 1 insläppt spelmål på 120 minuter innebandy. Imponerande!

Försvaret i denna match gav också rätt hjälp och krigade enormt... Vi  täckte bland annat 26 skott under matchen!

Tänker inte be om ursäkt för segern... Men 5-3 hade speglat matchen på ett bättre sätt.
Fast som matchen artade sig så förstår jag om Ale är riktigt besvikna över utebliven poäng...

*******************************

Direkt efter matchen gav jag mig iväg för att kolla in kommande motståndare.
IBK Göteborg - Vision Angered i Torpahallen. Fick se ett IBK Göteborg som imponerar mer och mer... Känns mer strukturerat än på länge och ett klart bättre inställning. Kommer garanterat hålla till på övre halvan av serien.


*****************************

Premiär idag för vårt kära Utvecklinglag! Skönt att veta att man fortfarande står på tillväxt... =)

Fredags ludd....

Just nu är det riktigt svår att hinna med och skriva det man vill under veckorna.
Så vad kan vara ett bättre fredagsnöje än att lägg ut några rader.

Imponerad över hur 3 personer kan skriva 11 kommentarer i olika signaturer vid mitt förra inlägg... Underbart! =)

*******************************************

Premiären avklarad förra veckan. Bravell skrev ett mycket välformulerat referat som ligger på vår hemsida. Till och med Welling Lerums Tidning blev imponerad. Så imopnerad att han enbart klippte ut text från Bravells referat, publicerade i tidningen och skrev under med sitt eget namn! Vad ska man säga.. Världsklass! Synd bara att man inte själv fick chans att lämna en kommentar... Men men... Vem bryr sig om vad tränaren tycker?

I alla fall. Inledde matchen på ett strålande sätt! 2-0 efter 2 minuter och premiärmålet gjordes av gReat One. Kändes nästan som ett coachmål eftersom beslutet om att just G.O skulle starta matchen togs någon timme innan samlingen. Sen spelar vi rätt dåligt resten av perioden.. Avsluten var bra, men i spelet över hela planen finns det mer att kräva. Detta efter en period som vi ändå vinner med 5-1.

Eken tar över taktpinnen i period nummer 2 och får också medvind av ett par MYCKET billiga powerplay. Känns som att vi behöver agera och väljer att gå ner på folk en bit in i andra perioden och tar över kontrollen igen. Sista perioden spelar vi enligt skolboken och ger aldrig Eken en chans. Måste varit oerhört frustrerande att "jaga reducering" utan att få låna bollen.

Eloge dock till Eken. Tror fortfarande de kommer överraska rejält i år. Närmast för Eken väntar Frölunda som i sin mycket svåra bortamatch, krossade Myggenäs. Tuff start för en nykomling och allt annat än Frölunda seger vore mycket märkligt.
************

För oss själva står Ale för morgondagens motstånd. En förbannat lurig match måste jag säga. Ale är bra... riktigt bra... Ryktet säger att de hade "8 startspelare" borta då de åkte på Torsk mot ett ungdomligt (Fått in några spelare som ej passerat 30 års gränsen) Guldringen. Har taktiken ganska klar för mig. Hoppas jag tagit lärdom av förra årets 2 magplask...


************

Skandal hur hanteringen har fungerat då halltiderna har fördelats i kommunen! Hur FAN kan man räkna in NOVA hallen som en STOR plan, fullt jämförbara med Hjällsnäs och Rydsberg??? Får verkligen inte hoppas att sista ordet är sagt... Idioter! Ska skriva mer konstruktivt någon dag... Ska bara ta reda på VEMS fel det är innan jag hänger ut någon. Har just nu två huvudmisstänkta att välja på... 1 jobbar på kommunen... 1 jobbar på Göteborgs innebandyförbund...Eller kan det vara någon annan? Hmmm...

*********

På tal om kommunen... Lite kul är det att en annan innebandyklubb skickar ut inbetalningskort för medlemsavgift i kommunens kuvert... Dessutom till medlemmar som ej spelat i "klubben" på många, många år...
Hela kommunens lag så att säga! =)

***************************

Nu är startuppställningen klar tills i morgon... Ska bli skoj med match igen! Vinst i morgon och vi har en bättre säsongsöppning än på en herrans massa år!


**********************

ja ja ja ... Inget ont som inte har något gott med sig! Lite skrämmande att vi ska behöva lämna kommunen för att få träna... men vi kommer säkerligen få glädje av vår nuvarande lösning av hall under årets säsong!

***********

Återkommer förhoppningsvis i morgon efter en Seger Cider. Nya friska 3 poäng vore underbart!

RSS 2.0