Venimus, Vidimus, Vincemus!

Riktigt gott!
Även om det är på tok för tidigt att dra några större växlar på gårdagens prestation så är det alltid skönt att stå som slutsegrare. Då vi gör det obesegrade är det inte heller någon tvekan om det var rättvist eller ej. Nu gäller det att fortsätta slita på den ödmjuka vägen och skapa en ännu större trygghet i spelet.

***********
Hade planer på att åka upp och kolla lite på Enghav idag. Men tydligen behövde jag sömnen... Får se om jag kan få lite rapporter under dagen.

*******************

Vi drar till Malmö!

Nu känns det som att det börjar på allvar. Ner till Malmö i morgon för att på fredag spela Malmö Floorball Invitational 2010. Efter det väntar Båstad följt av någon enstaka vilodag innan Czech Open står på schemat.
Det ska nu bli riktigt skoj med lite matcher och se hur långt vi har kommit på vårt grundspel.

**************
Hur lätt kommer det bli att hitta ett ställe i Malmö som sänder Alkmaar - IFK Göteborg?? Ja, ja... Det löser sig säkert på ett bra sätt....

*******
Silly S känns som att den varit väldigt lugn i år på Div.1 nivå.
För bortsett från värvningarna av Ryberg (FBC Lerum) och Morero (IBF Göteborg) så vet jag inte om det hänt så mycket anmärkningsvärt?

***********
Floda ser ut att få ett bra lag. Hoppas det går i hamn med en av mina favoritspelare i förra årets serie. Han kommer passa utmärkt in i laget och är en spelartyp som skulle skapa konkurrens i alla formationer.

******************
Får även se om Fille kan få Lindome att utmana favorittippade Backadalen i div.2. Ska bli kul att följa.

*****************************
Enghav i helgen också. Floda medverkar för första gången. Får se om jag orkar ta mig upp och kolla på ett gäng, troligen, rätt slitna spelare på Lördagen. Jag hoppas MW har skickat med lite tips om kosthållningen!

*****
Eller kanske en förpackning Resorb....

************
RSS 2.0