In på kontot!

Seriepremiären avklarad! Precis just så känns det. Vi hittade inte riktigt rätt balans i anspänningsnivå vilket medförde lite gips i handlederna. Succesivt fick vi mala ner Tvååker och i 3:e perioden var vi klart tyngre. Hur som helst, 3 riktigt goa poäng på kontot och en skön segersång!

***********
Innebandymagazinet tippar div.1 Västra Götaland.

**************
Jag tror dock inte att Tvååker kommer åka ur. En riktigt bra målvakt och ett par väldigt individuellt skickliga spelare ska nog hålla dem på rätt sida strecket.

****
Likaså ska vi se till att göra vårt yttersta i toppen för att sno den Allsvenska platsen från, enligt tipset, Lerum "som har den vassate kedjan i samtliga div.1 serier" och Lidköping.

***************
Pixbo trummar på!
Runnstig tillbaka med besked och Julkunen har öst i kassar. Blir till att kolla in nästa hemmamatch!

************************
IBK Alingsås besegrade Tygriket i fredags. Måste säga att Alingsås har ett riktigt bra lag. Kunde gjort det dubbla antalet mål med lite skärpa i avsluten. Två bollar rensades på mållinjen, tror det var 2 ramträffar och dessutom en missad straff.

*******
FLODA inledde med seger borta mot Skövde. STARKT!
Att de även gjorde det utan Tommie är riktigt bra gjort.

**************
Gurra fortsätter sin utveckling. Det är extremt få spelare som på egen hand kan bestämma tempot på banan. Gustav Fritzell är en sådan spelare. I mina ögon borde han vara given på breddlägret för U19. Klart före många andra namn som diskuterats på andra bloggar. Oavsett vilket lag jag tränar i framtiden så hoppas jag få chans att bygga en formation kring honom. Enligt mig så borde han nu vara lagkapten i Floda och bära den nya generationen. Det tror jag skulle få honom att lyfta ytterligare. Titta bara på den utveckling som Mikael Harrysson i FBC Lerum har haft sedan han växte in i kaptensrollen.

**********************
Men men... inte mitt beslut i år.

*******
Nu blir det att ladda med en grym träningsvecka så ska vi se till att ge Alingsås en rejält fight på Lördag!

RSS 2.0