Önskelista och ett riktigt Dream Team!

Ja, vad tyckte jag om Alingsås-Skövde? Det är alltid svårbedömt i Nolhagahallen, halt och studsigt gör att det inte blir någon bra spelrytm. Jag tyckte det var starkt av Skövde att vinna, trots bland annat en hellöjlig utvisning på Franzén i ett viktigt skede av matchen. Kjell i Alingsåskassen hade inte sin bästa dag och bytte också ut sig själv tidigt i 2:a perioden. Det bidrog till att Skövde var med målmässigt, men efter 3 spelade perioder så tycker jag segern var helt rättvis.

**************
Partille, ett lag som berör. Det går rykten om offensiva förstärkningar med "Elitrutin". Vet inte alls hur mycket sanning det ligger i det. Men här kommer en önskelista till PIBS.

* En Daniel Karlander spelklar och i matchform! Det är precis vad som saknas för att bryta mönstret offensivt. Nu vet jag inte hur länge han är ute och reser så det öppnar för fler namn på önskelistan.

* Lasse Nilsson, det finns ett stort Partillehjärta och det är en fantastiskt duktig innebandyspelare. Går det att övertyga honom om att Allsvenskan + Jobbet är en kombination som går ihop?

* Jonny Nilsson, om de lyckas lösa Lasse så borde det även bli så att Jonny kallas tillbaka. (Just nu på lån till Frölunda) De två tillsammans med ex. Oscar Lundin eller kanske Mattias Lundberg tror jag är en vinnande kombination.

* Mattias Ryberg, säg vad man vill om Ryberg, men det är en ruggigt bra innebandyspelare och han skulle på egen hand se till att Partille snabbt klättrar över strecket. Vet inte hur möjligt det är, men helt klart en säker investering!

* Andreas "Ante" Johansson, han har gjort det förut och producerar alltid mycket poäng. Just nu håller han dock på att spela upp Vänersborg till div.1 igen. Går det att locka till en sista utflykt? Och i vilket matchtempo är han efter spel i en ganska svag serie?

* Nyss hämtades Knudsen från Kärra, finns det någon chans att han kan locka med sig Henrik Delborn över? Känns tveksamt, men helt klart en stor förstärking i vilket lag som helst!

* Varför inte Rikard Stenbäcken? Nu bor han i Borås, men det är väl bättre resväg till Partille än till Alingsås. Har bevisat att det blir mål på det mesta han är inblandad i.

Skulle Alingås eller Lerum släppa någon av dessa spelare så ger de också upp den Allsvenska platsen. Därför känns det föga troligt. Men vad säger man, allt har ett pris?

Andra idéer?

**********************************************
Vi lyckades besegra Lidköping föregående vecka. En väl genomförd match! Dock ska det väl tilläggas att Lidköpings målvakt troligen haft bättre dagar. Men segern räknas och det är gott med 14 gjorda mål!

*************
Nu väntar Floda IBK till helgen och det ska bli jäkligt roligt! Får se om jag packar ner "verktygen" i coachväskan... Ni som är där får se.

***********************************
Kanske på sin plats att komplettera mitt "dream team" på Flodas hemsida med en riktig femma!

Mv: Carl "Muren" Gurnell
B: Johan "Homer" Henriksson
B: Patrik "Kattla" Pettersson
C: Fredrik "Munken" Oredsson
F: Alexander "Riddar Kato" Franke
F: Johan "g.O" Lundh

Jag var tvungen "Dödis", du får vara avbytare på alla positioner.

Avb: Jonas "Dödis" Kärrman, Bjarne "Skeletor" Blom, för bra för C-laget i seriespel. Därför blir det bänken. =)

Där har vi ett lag av klass! Inte spelmässigt, men karaktärsmässigt! Till och med som att det är roligast när man inte spelar. =)

****************************************************************
De som har bestämt spelordningen i Div.1 kan inte varit helt nyktra.
Efter 8 spelade omgångar har vi spelat 6 hemma och 2 bortamatcher. När serien vänder så har vi genomfört 7 hemma och 4 bortamatcher. Det blir en vårkant på resande fot!

Vad hände med varannan hemma/borta?

Det blir inte lättare att skapa intresse kring herrlaget i klubben....

********************
Kollade sista delen av Helsingborg - AIK på TV.
Hörde inte Vidar på hela matchen... Kändes oväntat... Munkavel? ;)

Kommentarer
Postat av: Ingemar

Mycket roligt att många i C-laget fortfarande är engagerade som ledare, tränare, domare m m innebandyn.Skulle vara roligt att se dig, Franke och John i Flodas ledartrojka inom inte allt för många år.P S Ångrar själv att jag inte tog chansen att spela den första C-lagsmatchen mot Eken, om jag minns rätt? D S

2011-11-30 @ 19:15:20
Postat av: Ingemar

Mycket roligt att många i C-laget fortfarande är engagerade som ledare, tränare, domare m m innebandyn.Skulle vara roligt att se dig, Franke och John i Flodas ledartrojka inom inte allt för många år.P S Ångrar själv att jag inte tog chansen att spela den första C-lagsmatchen mot Eken, om jag minns rätt? D S

2011-11-30 @ 19:15:41
Postat av: åskådare!

Om partille inte lyckas med värvningar så kan de ju kolla på killar högre upp i serierna, har till exempel inte sett mycket av andreas esmyr, alessandro agus och simon cococza?

2011-11-30 @ 19:38:47
Postat av: åskådaren!

funkar det inte?

2011-11-30 @ 19:39:48
URL: http://awd
Postat av: åskådaren

roligt att läsa om hur partille skall lösa krisen! Du har dock inte tänkt på killar högre upp i serien, till exemple har jag inte sett mycket av Andreas Esmyr, Alessandro Agus och Simon Cocozza i pixbo?

2011-11-30 @ 19:42:31
URL: http://ingen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0