Någon som vet hur det blir?

Nu har vi haft vårt sista gemensamma försäsongspass. Tre veckor av eget ansvar väntar innan vi drar igång igen på allvar i augusti. Har även hunnit med att spela två st träningsmatcher för att känna lite på klubba och boll.

Matchen mot Partille var OK. (res. 1-7)
En jämn första period. Andra perioden hade två ansikten. Vi dominerade första 10 men var inte tillräckligt effektiva. Sista 10 vaskade vi och Partille punkterade matchen. Tredje perioden var OK igen.

Matchen mot Lindås var också OK. (res. 6-6)
En dålig första period från vår sida där Lindås kunde haft en större ledning. Spelade upp och successivt och efter 60 minuter kändes 6-6 ganska rättvist.

Även om resultaten för vår del är väldigt sekundära. Nu handlar det om att förbättra vissa moment i spelet.

Det märks att det är två lag med olika fokus som vi mött. Partille med lågt, lågt försvarspel och konsekvent kontrande eller långbollar. Lindås mer spelförande och vill dominera matcherna mer. Ska bli spännande att följa dessa lag i år. Tror, så här i ett tidigt skede att båda lagen kommer hamna 4-6 i kommande Allsvenska.

Någon som vet om serierna kommer struktureras om nu när Hammarby går ihop med Handen?
Eller får laget (Frölunda?) som tar den vakanta platsen kliva rakt in i Östra serien oavsett sin egen geografi?
Känns inte speciellt genomtänkt i så fall...