En gång C-laget, Alltid C-lagare!

Nere en sväng och kollade in Björnslaget idag. Kul att få tjöta med lite gott innebandyfolk! Hann dessutom med att se ett par matcher och även skapa mig en uppfattning om lite olika lag.

Men först var det glädjande att se "nya" Pixbo IBF spela! Har haft lite dålig koll på det laget än så länge. Men ett par matcher till så ska jag nog ha en välgrundad uppfattning. Ett par riktigt fina mål och en överlägsen 6-1 seger i inledningsmatchen.

***********
Baserat på ett par minuter koll på ett par matcher ska jag ge ett inledande tips om Div.2.
Jag tror efter dagen att Backadalen, Lindås, Pixbo och Marstrand och FBC Lerum kommer vara topp 5. Utan rangorndning. Blev positivt överraskad av både Pixbo och Marstrand.

Frölunda, Billingsfors,Lindome och Kärra gör upp om platserna 6-9. 
 
Lindome såg i och för sig ut att ha en del att jobba med. Tyvärr fick jag aldrig något snack med Fille efter matchen för djupare info.

Detta innebär att Eken, Råda Portar och Ale hamnar i botten.

**********************
På tal om något helt annat så fick jag för ett tag sedan höra rykten om storleken på summan till Warberg från Hillevi. Helt galen. Om det stämmer så är Warberg säkrat att vara ett av de ledande lagen i Innebandysverige i många, många år framöver. Gissa att även Damlaget spelar i högsta serien inom kort.

***********
Floda spelade idag matcher i 2 olika klasser. Damerna gjorde det bra med bara en 1-3 förlust och många positiva bitar i spelet. I klassen HJ så vände Floda ett underläge med 5-1 till 5-5 mot "ärkerivalen" Partille. Starkt gjort!
Kedjan med Fors - Timmerås - Joey är ruskigt intressant! Dessutom med Martin Magnusson på backplats.

*****************************
Fick även möjlighet att se både Östra och Barnarp.
Sagt det förut. Barnarp utan Nygård är som en inbakad Pizza utan innehåll. Kan inte se hur de ska ha möjlighet att hänga kvar i Div.1 i år. Östra såg spelskickliga ut som vanligt. Känns även som att deras nye keeper kan ge Vedad en rejäl match om förstaplatsen mellan stolparna! ;)

***************
Att det dessutom skulle bli en massa Åhus minnen är alltid kul! Hade ingen aning om att jag skulle hitta den berömde "Nudist Johan" i Lundbystrand! Ska se om jag kan maila över lite goa bilder till ex kaptenen. Även "Lisa" var på plats med sitt nuvarande lag Marstrand och i Zenith finns även där ett par profiler. Även om det var längesedan så blir det fortfarande alltid ett skratt när Åhus dyker upp!

*********************************************

Kommentarer
Postat av: Ali #1

Ja du Oredsson. Om du tittar på resultaten från Björnslaget så kanske bara kanske du vill göra om din tippning :).

2010-09-13 @ 00:02:08
Postat av: Oredsson

Såg att Marstrand förlorade med 13-0 mot Backadalen!? Ett skämt? Men som jag skrev så var denna tippning med endast ett fåtal minuter per lag som grund. Får säkert anledning att revidera det efter 2-3 omgångar.

2010-09-13 @ 08:49:47
Postat av: Annica

fin blogg :)

2010-09-13 @ 09:07:44
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: -

Marstrand hade inte med sitt bästa lag mot Backadalen därav att siffrorna rann iväg

2010-09-14 @ 14:00:29
Postat av: Bläckvald

Marstrand har inget bästa lag

2010-09-14 @ 21:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0