Matchstart 16:00

Floda gjorde en magnifik 1:a period igår hemma mot Vänersborg. Stabil ledning med 5-1 och siffrorna kunde gott och väl varit större. När sedan 6-1 kom i början av 2:a perioden var det spiken i kistan och undertecknad var tvungen att lämna. Slutresultatet skrevs sen till 11-5. Vet inte om det var frustration över sitt eget bleka spel som Vänersborg drog på sig 2 st 2+10 i slutet av matchen, får säkert en rapport om det i början av veckan.

********************
Det ska också sägas att Vänersborg & Ante var ruskigt bleka igår. Jag har tidigare varit inne på att jag inte tycker att Vänersborg har ett lag för en högre placering än 7:a i serien. Efter att ha sett delar av gårdagens match ska de nog vara glada om de håller sig på rätt sida av strecket.

*************
Den som Vänerborg saknar mest av alla är Anders Nilsson. Förra säsongen gav han dem chansen att vinna i varje match.

*******************************

Så här löd mitt tips inför serien. Får villigt erkänna att jag gick på myten om Westervik och baserade deras placering på "internetfakta". De är idag inte närheten av att blanda sig i toppstriden. Kan dock konstatera att jag än så länge har rätt gällande vilka lag som är på övre/nedre halvan.

1. Westervik
2. FBC Lerum
3. IBF Göteborg
4. Östra SK
5. Sävsjö
6. Floda
7. Vänersborg
8. Skillingaryd
9. Skövde
-------------------------------------------
10. Stenungsund
11. Tygriket
12. Barnarp

*******************************************
Idag har vi själva match hemma mot Mullsjö. Idag ska vi segra. Vi har bestämt oss.

*************
Floda har alla förutsättningar (förutom en egen hall) att inom en 3 års period vara etabalerade i Allsvenskan.

*************************
Backadalen har nu satt sig i förarsätet i Div.2 Göteborg. Så länge Björn håller sig frisk och kry så kan jag inte se att de missar seriesegern. En imponerande förändring sedan Backadalen åkte ur dåvarande div.3 för 3 säsonger sedan.

********************************************
Harry var HET igår. Seriens främste på att stressa backarna. Gnugga avslut och det finns kapacitet att spela på en högre nivå.

**************
Klintorph & Hirschman fortsätter ösa in poäng i Hawaii matcher. Ska bli kul att se dem "Live" nästa helg.

***************************
Wallenstamhallen kl.16:00.
Pixbo - Mullsjö.

Kom och stötta oss. Vi kommer bjuda på en bra match!

Kommentarer
Postat av: Andreas

Floda vill etablera sig i allsvenskan. Lerum vill dit, IBF Göteborg vill dit, Lindås och Partille är redan där.Frågan är finns det ens i närheten av spelarmaterial och allt annat som krävs för att 5 Göteborgslag ska kunna spela i Allsvenskan?

2010-11-18 @ 16:05:00
Postat av: Oredsson

Jag tror aldrig det varit tal om att Floda vill etablera sig i Allsvenskan. Misstänker att de siktar på att bli ett etablerat topplag i Div.1 först. Men jag tycker alla förutsättningar finns i spelartruppen att kunna ta steget. Dock kommer inte alla de lag som du nämner att lyckas. Men det hindrar inte att fler har ambitionen. Precis som att det är många lag som har ambitionen att vinna SM Guld.Ska bli spännande att se Allsvenskan om 3 år. Vilka är där av Göteborgslagen?Lindås har SSL ambitioner...

Partille har det tufft just nu...

IBF Göteborg kommer i alla fall ha varit där...

FBC Lerum har en strävan att komma dit...

Floda? Kanske, kanske... kan ta steget upp inom 3 år.

Någon ännu mer outsider??Men jag håller med dig i sak. Att det ska finnas underlag till 5 lag i Allsvenskan från GBG det tror jag inte.

2010-11-19 @ 13:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0