Så jävla onödigt!

Förvisso seger i matchen mot Marstrand med 9-3. Men glädjen grumlades rejält.
I ett läge där vi vänt på matchen till 1-3 leding. Marstrand missat en straff och att vi kort därpå gjort ytterligare 1 mål och leder med 1-4 så inträffar idiotin.

I säkerligen ren frustaration så väljer en Marstrandspeare att helt omdömeslöst gå in för att "plocka en Flodakille". Totalt meningslöst komma in som tredje man i en sitaution och satsa med full kraft i sin tackling där det aldrig var aktuellt att försöka ta bollen. Resultat: Vår spelare fick frakturer på käken och blev ligggandes på sjukhus i 3 dagar!  BRA JOBBAT!

När vår kille ligger med munnen full av blod så frågar jag desperat "Mr. Marstrand" efter papper för att han blöder! Till svar får jag, "Ni får väl ha med er eget papper i medicinväskan". HALLÅ??!!
Hade det inte varit låst omklädningsrum så hade jag för fan kunnat hämta det själv...
Tack och lov så kom en Marstrandsledare och var mycket behjälpig.

Tyvärr stod domaren olyckligt till. Annars hade Marstrandsspelaren garanterat fått RÖTT kort och en lång avstägning. Nu blev det endast en 2:a för hårt spel...

Så JÄVLA onödigt... Men man kanske inte kan förvänta sig mer av ett lag som är kända för att "tappa fokus" när det går tungt.

------------------------------------------------------------------

Barnarp utan Nygård = En inbakad pizza utan innehåll??

Kommentarer
Postat av: Ali

Idioten måste ju kunna bli avstängd efter matchen eller?? Typ lämna in en protest eller nåt. Vet inte hur det funkar men någonting borde man ju kunna göra.

En sån spelare skall inte existera på en innebandyplan..Fan vad förbannad jag blir på sånt..

2009-10-24 @ 22:16:41
Postat av: Se www.gibf.se - Tävling - Anmälan till bestraffning

2005-06-13 13:02

Anmälan till betraffning

Anmälan till bestraffning



Skall Ni göra en anmälan till bestraffning, beakta följande:



• Lägg inga personliga värderingar i anmälan.

• Håll Er till sak och beskriv noga den händelse som föranleder till en anmälan.

• Har Ni åsikter om domare och deras bedömningar skall dessa inte framhållas i anmälan.

• Ni bör använda blanketten ”anmälan till bestraffning” som finns att ladda ner här nedan.

• Vill Ni åberopa vittnen skall det framgå i anmälan och finnas som bilaga, annars beaktas inte dessa vittnesmål.



Ladda ner blankett för anmälan till bestraffning



Kontaktperson: Mikael Björk

2009-10-25 @ 17:20:52
Postat av: Peter

Nu får du väl ta och ge dig. Jag har ingenting att säga om "pappersincidenten" så den lämnar jag, men jag såg tacklingen och det var absolut INGET överfall!!! Tacklingen är hård, absolut, men framförallt träffar den väldigt olyckligt. Det handlar inte om att han är ute efter att skada. Enormt osmidigt kommenterat. Känns som att du är ute efter att skada Marstrand som klubb...

2009-10-26 @ 12:29:34
Postat av: Oredsson

Jag skriver inte att han var ute efter att SKADA och det tror jag absolut inte var avsikten. Men man såg tidigt att spelaren hade "bestämt sig för att enbart tackla". Det gjorde att tacklingen blev väldigt vårdslös och kändes otroligt onödig. Sen att Flodaspelaren blir skadad är naturligtvis skittråkigt, både oss och killen som tacklade.



Kan också poängtera återigen att Marstrands ledare var mycket hjälpsam och när alla förstod allvaret så fick Flodaspelaren kanonhjälp! Tacksamt!

2009-10-26 @ 15:59:31
Postat av: Andreas

Såg matchen från läktaren, det fanns inget uppsåt att "plocka en flodakille" i den tacklingen. Det blev ett olyckligt utfall, men det är bara konstigt att spy galla över en spelare på internet på detta sättet. Marstrandspelaren tycker nog inte heller att det va lyckligt det som hände.



2009-10-26 @ 22:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0