Systematiskt var det någonting efter i stort sett varje avblåsning.Trampa på blad. Trycka lite mot sarg. Låta klubban "glida mot" spelare. Funderar på... Vinna, men till vilket pris?

Den dagen jag har lika tråkigt som Warberg såg ut att ha då slutar jag med innebandyn direkt.
Försvinner glädjen med sporten och jag själv inte inser att jag tappat gnistan... Då får någon bära ut mig!
Nu pratar vi ändå om deras Juniorlag!

Floda räckte inte riktigt till idag. Tappade 4-1 ledning till 4-5.... Men jag tror fler Floda spelare tycker det är roligt att spela innebandy! Även om det aldrig är kul att förlora...

************
VINST igår mot IBK Göteborg!
Vände ett 1-3 underläge en bit in i andra perioden  till seger med 9-4. Starkt och jäkligt gott!
EG hängde 3 baljor... Tror inte ens han skjutit så många skott tidigare i år... Inte ens på halvcirkel! =) Underbart!

Vi höll oss till matchplanen hela vägen och IBK orkade inte riktigt stå emot i slutet.
Beröm till IBK Göteborg.... Men med facit i hand så blev det lite överambitiöst av dem att försöka lägga press hela matchen. De hade nog behövt ett elle två pass i skatås för att orka hela vägen.... =)
Nu malde vi ner dem och fick också hjälp av lite slumpmål, jäkligt gott!

******************************
Bill: Jag förstår precis vad du menar!  Sicken innebandynerd man är.... =)
Börjar redan få lite ångest över vad man ska hitta på alla lediga helger som kommer i April - Juli!

*****************

Även om allt hopp är ute för att Guldringen ska skrälla....Så blir det idag en sväng till Kultan... En liten extra koll på Frölunda inför Tisdagens drabbning. Även om jag sett dem 5-6 gånger i år så ska ingenting lämnas åt slumpen...