Vi spelar ALLTID med bästa laget!

Riktigt längesedan det blev ett inlägg nu. Har haft fullt upp med att försöka göra oss redo inför seriepremiären. Sen däremellan ska man visst hinna med att jobba samt ett Samboliv. Men som man brukar säga, "hellre en meningsfull fritid än mycket fri tid".

Vad har hänt?

Jo, givetvis har vi spelat lite träningsmatcher med blandade ljuspunkter. Vi har vunnit över ett juniorlag från Varberg. Vi fick stryk av FBC Lerum. I matchen mot FBC Lerum blev vi något ställda över att de körde aggresiv fullplanspress, det kan nog bli en överraskning för många lag i serien. I helgen har vi fått stryk av Karlskoga och samtidigt med möda lyckats slå ett reservbetonat Skövde. Så vi har nog lite att jobba på... Men men, inspirerande!

Tyvärr råkade JP ut för en olycklig skada på träningen i veckan vilket resulterade i gips. Inte bra då han var en av våra mest framträdande spelare förra säsongen. Hoppas på ett snabbt tillfrisknande och att någon annan nu kliver fram och tar chansen.

Ang. Div.3 tippningens kommentarer så tror jag fortfarande att Frölunda får det tufft i år. Att vinna över ett oinspirerat Lindome med 6-5 på försäsongen får mig inte att ändra nuvarande inställning. Det är inte på försäsongen man delar ut poäng vilket Lindome är väl medvetna om.

I natt blev det självklart en analys efter helgens prestationer. Har nu en tanke på hur vi ska lösa ett av våra förbättringsområden, ska bli kul att testa! För övrigt är det som vanligt, vissa frågetecken blir till utropstecken och vissa nya frågetecken dyker upp. Precis som det ska vara så här tidigt på säsongen! =) Kul att se att ändå vissa verkligen TAR chansen!

Läste att IBF Göteborg slog Lindås med 7-2! De tonar ju inte direkt ner förväntningarna inför serien... Jag vet inte om jag varit med om en mer solklar favorit till seriesegern??

Kommentarer
Postat av: Träningsmatch

IBF Göteborg - Lindome IBK 4-6.

2009-09-02 @ 10:57:47
Postat av: S

Lindome hade inte så mycket att säga till om 6-1 efter 2 perioder och 3 slappnar frölunda av lite och det trillar in några bollar som kan hända ibland när man leder med lite för mycket. och om du tippar dom som 1a tror jag du får tänka om lite...dom har 2-3 spelare som är riktigt bra , men sen är det inte så mycket mer? själv tycker jag dom har spelare som inte borde få lira div 3 ens. framåt mässigt är dom godkända , men bakåt vettefan asså!

2009-09-08 @ 02:25:41
Postat av: A

Du kommer och bli överrskad i serien gubben. ha ha ha

2009-09-08 @ 07:49:04
Postat av: hmmmm

Vad jag vet så fick Frölunda pisk av IBF Göteborg.

2009-09-08 @ 07:50:37
Postat av: S

Jajamen det fick vi! årets första match och ibf var mycket duktiga... dom är la också ett DIV 2 lag och det vissade dom med att slå oss

2009-09-08 @ 17:09:52
Postat av: Tippar rätt?

http://www.innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=104&aid=35783

2009-09-10 @ 18:42:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0