Snabb återblick!

Blev avklädda av Marstrand i genrepet förra veckan. 4-12 på tavlan och en del att åtgärda. Kul match med 2 lag som verkligen ville SPELA innebandy, sen att Marstrand denna dag gjorde det bättre är inget att diskutera. Om det fortsätter vara lika ruskigt effektiva i avsluten så kommer de överraska många lag i div.2
Tack Keddy för en bra insats!

Träningsspelat en del med vårt div.4 gäng. Tyvärr har man själv inte lyckats prestera som man önskat men det kommer förhoppningvis. Skönt att i alla fall göra några pinnar, 1+3 på 3 matcher får duga tillsvidare.
Vann i alla fall tekningarna med 3-1 över Sundell i "derbyt", känns viktigt! ;-)

Hörde att Frölunda skulle köra över Backadalen och ge dem "storspö", matchen slutade med 5-4 vinst.
Samma Frölunda åkte sen på Torsk mot IBK Göteborg... Hur står det egentligen till med Guldfavoriterna??

På tal om matchen IBK Göteborg - Frölunda... Fy, vad innebandy kan vara tråkigt att kolla på ibland. Riktigt tempofattigt och många misstag. Eller så var det för att jag var bakis....

Så här veckan innan premiären så har jag 2 nyheter! En bra och en dålig...

Den goda nyheten är att vi fått låna Jonny Paridon från nybildade FBC Lerum under kommane säsong!
Riktigt skoj och att få en bra spelare och en "go gubbe" till laget!

Den tråkiga är att #7 åkte på en oturlig skada vid ett motlägg på Torsdagens träning. En nerv i armen ligger i kläm och vila är beodrad. Vill det sig illa kan det ta upp till 3 månader att läka. Riktigt stort avbräck att tappa en av våra notoriska målskyttar, får hoppas andra kliver fram. Krya på dig!

Kollade på FBC Lerum - Lidköping igår. Seger för Lidköping med 7-3. FBC Krigade på bra och Lidköpings otroliga nonchalans i andra peridoen höll på att straffa sig rejält. De kunde och borde ha punkterat matchen redan här. Nu dröjde det till sista 5 minuterna av matchen innan de kunde dra ifrån. För övrigt 2 riktigt bra målvakter! Annars imponerades jag mest av FBC Lerums matchställ, riktigt snygga.

Div. 2 har som sagt startar och jag hade egentligen tänkt att tippa denna serien under veckan.
Vill ändå lämna in ett grundtips.


1. Lidköping
2. Pixbo IBF
3. Alingsås
4. Marstrand
5. Tygriket
6. FBC Lerum
7. Lindome
8. IBK 7H
9. Warberg
10. IBF Göteborg
11. Vänersborg
12. Stenungsund

Alingsås och Marstrand överraskar rejält. Lindome kommer kunna slå alla lag. Lidköping och Pixbo skaffar sig en lucka till 3:e platsen. 3-7 = Ingemansland och platserna 8-12 kommer vara ett getingbo.

Får se om jag hinner ta mig tid att tippa vår egen serie också. Snart dags för premiär i GBG 3:an...
Inleder borta mot nykomlingarna Eken. Riktigt skönt att få en träning i Ekenskolan igår. Finslipa på detaljer mitt i "fiendeland". =) Nä, skämt åsido, nyttigt att komma dit och känna på asfalten... Nej, golvet menar jag!

Kommentarer
Postat av: oscar

Två mycket sömniga matcher av Frölunda, inte mycket som visade på det så kallade "favoritskapet". Det som va bra är att vi fick en väckarklocka och att alla förstår att vi måste ta i lite. Grattis till värvningen av Paridon, en bra spelare och en riktigt go gubbe.

Lycka till i serien!

2008-09-21 @ 21:33:25
Postat av: oscar

Två mycket sömniga matcher av Frölunda, inte mycket som visade på det så kallade "favoritskapet". Det som va bra är att vi fick en väckarklocka och att alla förstår att vi måste ta i lite. Grattis till värvningen av Paridon, en bra spelare och en riktigt go gubbe.

Lycka till i serien!

2008-09-21 @ 21:35:24
Postat av: Sundell

Det bjuder jag på, eftersom 3p och kvittering 19:59 från min klubba räcker gott :)



Lycka till i år!

2008-09-24 @ 20:45:22
Postat av: Oredsson

Var tvungen att försöka hitta någon ljusglimt i matchen. Speciellt eftersom det är jag som serverar Keddy en långboll på bröstet med 9 sekunder kvar som föranleder målet. =)Lycka till med IBF och återigen, Grattis till dina kommande utmaningar!

2008-09-25 @ 19:55:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0