Långt kvar, mycket kan hända!

 

Långt kvar till seriepremiär, men jag ska ändå bjuda er på ett litet tips angående kommande div.3 säsong. Som alla vet kan det dock ske mycket på drygt 3 månader! Uppdaterat tips kommer nog komma inför premiären.Väljer att utelämna vårt eget lag Floda för att istället mer ge en idikation genom att rangordna våra kommande moståndare i dagsläget. Börjar med nummer 12 och arbetar mig upp mot det förmodade toppskitet.


12. Walkesborg – Varför jag rankar dem som längst ner beror ärligt talat mest på att jag vet otroligt lite om detta lag. Fick endast chans att se matchen mot Guldheden i kvalet till div.3. Av den matchen att döma så kan vi konstatera att det finns en del frågetecken. Ett par spelare som är skickliga induviduellt, men som lag väldigt ojämnt. Nu kan det vara så att nerverna satt utanpå tröjorna i en match som denna. Heltheltsintrycket av matchen, samt konstaterandet av att det behövdes kval för att avancera säger mig att WB99 kommer få kämpa väldigt hårt för varje pinne kommande säsong. Ska bli spännande att se om det nya tränarteamet lyckas få diciplin i hela laget. Ett lag som kommer leva mycket på energi och engagemang. WB99 är ett av de lag i div.3 som tränar absolut mest under försäsongen. Lyckas de utnyttja detta i matcherna så har laget klart potential att hänga kvar i div.3. Frågan är om Jonas Hansson kommer fortsätta producera viktiga poäng och bära laget till en högre placering?

 


Kommentarer
Postat av: Spelare från WB

Tror att både Utby och Lerum kommer befinna oss här nere i botten då de var inget vidare.



Snyggt ov oss wbare att ge bort 6 poäng.



Inget anfallspel mot Lerum och sönderkontrat mot utby :/



Tar dem i returen.

2008-10-09 @ 14:04:53
Postat av: hasse

det var som fan att du tippade wb sist . som du sa att du visste lite om dom men visste du isånnafall mer om utby myggenäs och guldringen?

2009-03-23 @ 11:28:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0