Julmat nalkas!

Avslutade höstens seriespel med vinst i bortamatchen mot vårt tidigare "spöke" Ale.
Kändes jäkligt gott att vara tillbaka i vinnarspåret igen efter förra helgens poängtapp med endast 4 sekunder kvar av matchen. Segersifforna skrevs denna helg till 4-2.

Förvånar mig att Ale inte plockat fler poäng än så länge, tycker de borde ligga topp 5 i serien...

Så hur ska man summera hösten?
Jo, naturligtvis ska vi njuta under Julledigheten. Slå oss för bröstet och vara otroligt stolta över vad vi presterat i de inledande 12 omgångarna. Även om jag visste att vi utvecklats sedan förra året så trodde jag inte på denna utdelning. Ärligt talat så är det sjukt bra med 34 poäng redan vid Jul! Skinkan kommer smaka gott i år... =)

Men sen är det tillbaka till verkligheten. Får fortsätta jobba med stor ödmjukhet för att förhoppningsvis kunna blanda sig i toppstriden när det väl är dags för de avslutande omgångarna. Frölunda går som väntat otroligt bra och ligger oss "hack i häl". IBK Göteborg kan också med några vinster flåsa oss i arslet... Det kommer bli en väldigt inspirerande vårsäsong där vi ska se till att ha riktigt roligt!

Gäller att fortsätta att VILJA VINNA och inte bli rädda för att förlora... Förluster kommer säkerligen komma både för oss, Frölunda och IBK Göteborg, konstigt vore det annars... Men visst ser det i onekligen ut att bli en uppgörelse oss 3 emellan... Och det är jäkligt skönt att ha lite marginaler att spela på!

Nu är det lite uppehåll innan vi dammar av klubborna igen och höjer fokus. Ska bli otroligt skoj att sätta igång efter nyår igen med en riktig värdemätare!

Till dess...

Gubbar - Njut av en välförtjänt vila, käka och drick gott under Julveckan! Sen ses vi igen, mer motiverade än någonsin! Önskar er alla en GOD JUL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0