Käka taggtråd!

Jepp, precis så känns det som att man har gjort... Oerhört ont i halsen, får hoppas det släpper till morgondagen då det är dags att jobba vidare med laget.

Denna helg har vi haft en matchhelg. Inledde med 2 matcher på lördagen mot Skara och Sandared i Skara för att sen åka vidare upp till skövde på eftermiddagen. Söndagen bestod också av två matcher där motståndet var Skövde och Fröjered. Så nu har vi rätt bra koll på div.3 västra götaland i alla fall... =)

Nu till det viktiga...
Efter att  ha avnjuta en fantasik pizza på benidorm var det dags att belägra fritidsgården på allvar.  Skövde hade ordnat det fantasikt bra för oss och sett till att det fanns tillgång till alla roliga saker. Inledde i par med Hampus att skoja med Kruse och... var det Tommie i biljard. Med smak av seger i munnen tog paus för lite allvar och teori snack. Känns verkligen som att hela laget är med på banan och förstår vad vi har gett oss inpå för resa. Känns helt enkelt kanon!

Några fler viktiga händelser.

Klädde av Kosken fullständigt genom en 10-3 seger i airhocky.

2:a i pokern efter stabilt spelade ända fram till det är dags att slå ut siste man. Och det var inte vem som helst utan pokergurun Lundberg. Ja ja .. bara gilla läget och spela offensivt. Hade matchboll med dam och 9 i hjärter. Gick all in mot Lundbergs klöver 8 och spader 6. Tror fan att han tar hem handen och vänder på steken...

Även mycket nöjd med mitt avslutande pingisspel. Tidigare på kvällen prövades lite olika dubbelpartners utan att hitta den rätta känslan. Men när det var var dags så käka jag och Bjarne upp team Kirurger´s med två 4-1 segrar i set.
EG bestämde sig då för atttrada bort Wennerholm och istället spela med "jag har med mig egna pingisrack niklas" för att ha chans att rå på den berömda c-lags kombinationen. Bestämde oss för en match i 3 set. Jag och Bjarne sopade hem det i 2 raka set och kände oss jäkligt heta. Så när EG började hetsa och man kunde skymta en tår hos hans partner gick vi med på att förlänga matchen till en fem setare. Kan bara sammafatta det med att vi fick lära oss vad övermod var... Men den moraliska segern kan ingen ta ifrån C-team! =)

Tack gubbar för en otroligt lyckad helg! Känns riktigt skoj att vara en del av denna härliga trupp. =)


Just det ja...Matcherna ja...
Floda - Skara 13-2
Floda - Sandared 3-5
Floda - Skövde 4-4
Floda - Fröjered 5-8

Säger inte så mycket. Helgen var ett examensprov på 3-pass och det fungerade precis så bra som man bara kunde hoppas på. Fick chans att testa flertalet formationer och olika varianter. Ett par funderingar blev till utropstecken och ett par frågetecken smög sig fram. Som det ska vara 4 veckor innan premiären helt enkelt!
Nu blir det att öka fokus och hitta rätt med de sista puzzelbitarna... Stenungsund står närmast på schemat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0