Ett bra derby, En stabil seger och En för lättsam inställning??

Nyss hemkommen efter att beskådat ett välspelat Derby. Återigen vinner Lerum med uddamålet utan att ha spelat speciellt bra. Precis som mot Tvååker. På tal om inte bra, domaren hade en riktigt svag dag på jobbet. Ok, Flodas straff var billig, men att han godkände Lerums 4-4 mål är ett hån mot hela regelverket! Undrar hur mycket det betydde att det stod nr.25 på tröjan som satte igång frislaget?? Men men, Floda tappade segern genom ett direkt svagt spel i PP och fler individuella misstag. Måste erkännas att det också är en styrka av Lerum att lägga beslag på alla 3 poängen.

På torsdag är det vår tur att drabbas samman. Hoppas vi i alla fall får chans att spela på lika villkor.

***************************
Vår match mot Tygriket slutade med seger. Inte så mycket att säga om. Tygriket har inte ett spel i dagsläget för att hålla sig kvar i div.1. Att bara skicka långt på "huliganen" räcker liksom inte.

Vi för självklart statistik över matchen.
Enligt vår egen statistik så vinner vi skotten med 48-29. Tygriket sekretariat lyckades får det till att hemmalaget TT vann skotten med 44-19??  Var vi ens på samma match??

Hmm... Det kanske var långbollar de räknade. I så fall vann nog Tygriket med 44-9.

************************
"Vi kommer klara oss kvar utan minsta problem och bli ett mittenlag. Seriens bästa försvar!" Dessa ord kommer från Partilles starke man Ulf Andersson. Jag hoppas inte det tar på lätt för uppgiften. Oscar Lundin är inne på det i sin kommentar. "Nu får vi ladda om i två veckor innan överraskningslaget Åby kommer på besök. Då måste vi upp lite i nivå med boll. Utan boll i uppställt när vi inte behöver jaga och kliva känner vi oss väldigt trygga och starka."

För visst är det bra att känna sig trygg i spelet utan boll och visst är det en styrka att bara ha släppt in 23 mål på 5 matcher. Men nog behöver Partille prestera mycket bättre innebandy med boll! Att bara ha gjort 18 mål på 5 matcher är på tok för dåligt. Just nu besitter Partille seriens bästa försvar men också seriens klart sämsta offensiv. Då vinner man inga matcher. Får hoppas det lossnar mot Åby och att det interna inställningen skiljer sig från den officiella. Så det inte finns en övertro i att "detta löser vi utan minsta problem". Dags att trixa om lite i formationerna kanske?

**************
Jag trodde faktiskt att Tvååker skulle ha en liten möjlighet att rubba Alingsås. Men då håller det inte att låta Alingsås springa iväg till 5-0 innan Tvååker sätter sin första. Starkt av Alingsåsarna och de visar verkligen att de är i toppen för att stanna. Jag tror faktiskt inte att Alingås tappar något mer poäng innan serien vänder. Andra halvan av serien kommer vara en jakt på Alingås där de troligen sitter i ett ganska bra utgångsläge.

*****************************

Kommentarer
Postat av: FlintFaceFranke FX3

Glöm inte den superheta matchen Floda - Marstrand. 9-9... Div 6... Inga lag blir så glada över ett mål som gubbarna i Div 6, målgester dessutom

2011-11-13 @ 00:07:52
Postat av: Peter

TAck för en bra och nyanserad blogg. LIte inside säger att Alingsås saknade 7 (!) ordinarie spelare och att 3 spelare gjorde debut. T.o.m. tränaren var ombytt då de knappt hade 10 spelare friska. Starkt att vinna då!

2011-11-13 @ 11:13:50
Postat av: Unicum

Såg matchen mellan Floda och Lerum, jag tycker att domarna var bra. Straffen som Floda fick var helt korrekt, Lerumspelaren gör 2 olika förseelser som var och en skall rendera straffslag, domarens position är bättre än din då du står på den högrasidan av läktaren. Men med dina svart/vita-ögon så passar väl dig en floda seger bättre.

2011-11-13 @ 22:08:17
Postat av: Oredsson

Mycket möjligt att straffen var korrekt. Men den kändes billig från min position, som mycket riktigt var långt ifrån situationen. Däremot är jag väldigt nära situationen som gör att Lerum får 4-4. Anser fortfarande att beslutet att godkänna det målet är ett skämt. Men helt riktigt så höll jag tummarna extra hårt för Floda i matchen, de hade gärna fått 10 straffar om jag fick bestämma.

2011-11-14 @ 10:31:18
Postat av: Dudemeister

Bra blogg! Vad tyckte du om alingsås - Skövde?

2011-11-26 @ 06:44:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0