Bättre nu än sen!

Säsongens första förlust i helgen. Helsingborg drog längsta strået och vann tillställningen med 8-7. Vi valde att starta med halvhjärtad inställning vilket Helsingborg utnyttjade brutalt. 0-4 i baken och inte många ljuspunkter. Ur den aspekten är det starkt att vi tar oss samman och börjar om på nytt.

**********
Om vi bortser från första 15 så vinner vi matchen med 7-4. Kan man räkna så? Hmm...

******************
Dagen innan så fick vi i alla fall besegrat Landskrona med 8-4. Vi ledde med 8-2 med drygt 2 minuter kvar. Valde då att träna på 6-5 och det blev lite snurrigt sista två minuterna. Känns som att 8-2 speglade matchen bättre.

**********
Fagerhult i genrepet och sen... drygt 2 veckor kvar till premiären... Det är gott om tid att ladda batterierna.

******************
Funderar på om jag också ska börja länka ex. till artiklar på innebandymagazinet bara för att få ett nytt inlägg.  
Eller inte... Misstänker att ni som läser här är kompetenta nog att läsa där i så fall.

*********
Läste i en intervju efter matchen att Helsingborg nu tyckte att de hade ett mentalt övertag inför serien. Ha ha ha.. I H-vete heller. Nästa gång kör vi över dem.


Kommentarer
Postat av: David

Hej!Nu öppnar vi för länkbyten på Drömfemman.se. Är du intresserad?Det vi kräver av dig är att vi får en länk till vår sajt. Helst ser vi att du använder vår vår banner:<a href="http://dromfemman.se?skapa-lag" target="_blank"><img src="http://dromfemman.se/images/banner_200x120.png" alt="Drömfemman.se - Skapa lag" border=0 /></a>Länk: http://www.dromfemman.seBIld: http://dromfemman.se/images/banner_200x120.pngSäg till så fort du lagt till oss på din blogg så lägger vi till din länk på vår sajt.Maila oss på: david@dromfemman.seVänliga hälsningar

David

Drömfemman.se

2010-09-23 @ 23:43:48
URL: http://dromfemman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0