Innebandy är trots allt bara en lek....

Fan också! Det kändes riktigt tungt att inte få med sig 3 poäng från mötet mot Stenungsund. Tycker faktiskt att vi var värda det denna gång... Tycker det är synnerligen märkligt att den domare vi haft i båda matcherna mot Stenungsund endast lyckats hitta EN enda utvisning för det blåklädda laget. Den utvisningen togs på Stenungsund materialare...

********
Tycker det är stor skillnad på att ha lite hets mellan bänkarna och bete sig som en idiot i 40 minuter.

************
Dock får man lite distans till vad vi egentligen håller på med när vi efter matchen nåddes av nya besked om "Bergis". Det olyckliga benbrott han ådrog sig i matchen mot IBF Göteborg har fått fruktansvärda konsekvenser... En länk till "Bergis" pappa som skriver för att hålla oss uppdaterade.

************************
Får gratulera Challengers till platsen i Allsvenskan!

*************
Får gratulera JIK för värvningen av Johan Nygård! Jag är övertygad om att den killen kommer spela högre upp än allsvenskan inom kort.

**************
Derby i morgon!

***********************
Hörde att läktarexperterna var igång med stora sågen efter matchen mot Stenungsund. Känns tryggt att vi har så mycket kunskap vid sidan av planen. Den dagen som jag lämnar över tränaruppdraget så kommer det inte vara några problem att finna någon som är bättre än mig.


Kommentarer
Postat av: janne

Jag står för den sågningen vissa saker går inte att blunda för !

/Janne

2010-03-08 @ 13:02:16
Postat av: Marit

Stort lycka till och vet att alla oavsett klubbtillhörighet håller alla tummar för att allt ska gå bra för er skadade back!!!

2010-03-08 @ 13:40:02
Postat av: Anonym

Det är väl härligt att Floda IBK engagerar folk.. Åsikter ska vi alla ha men JAG tror att samtliga som jobbar i och med Floda IBK har en plan och en vison där det tror på allt de bestämmer sig för att göra. Ibland går det bra, ibland mindre bra.(vem vet hur det hade blivit om man inte genomförde planen??)Ha det nu bra mina fina och underbart sympatiska vänner...2010-03-08 @ 13:48:54
Postat av: Tommie Standerth

Glömde skriva mitt namn ovan/ #23!!!

2010-03-08 @ 13:49:57
Postat av: janne

Sant Tommie tycker du är bäst !

2010-03-08 @ 16:33:34
Postat av: EG

Ska detta snacket börja nu igen? Det kan väl ändå inte vara sant efter denna säsongen? Oredsson har ju för tusan gjort en bragdartad säsong i år. Att lyckas få oss att ta så många poäng med Flodas unga och oerfarna trupp trots hallproblematiken och den närmast fantastiska sjukfrånvaron är värt en enorm eloge. Men det är klart att det är lättare att klaga på enskilda beslut i enskilda matcher. Men när ni kastar första stenen, glöm då inte att Oredsson i år har coachat oss till otroligt många uddamåls-segrar.Glöm heller inte att utan Tommie hade det inte heller blivit någon nya div 1.

2010-03-08 @ 16:57:15
Postat av: West #21

Framgång genom Harmoni gubbar för fan!!

2010-03-08 @ 17:07:26
Postat av: Janne

EG vad det handlar om är att i många matcher låtit bänka spelare som är bra mycket hetare än vissa . Jag och många andra tycker det är förkastligt att låta vissa spelare match efter match vara helt under isen men ändå spela . Jag och många andra som betalar för att se eran fina innebandy för det tycker vi, måste ju oxå få säga vårat . Oredsson är mycket duktig på många sätt och alla i laget har talang synd bara att vissa spelare som visat mycket inte får den speltid som dom förtjänar.MEN ! Allt är en lek och det pågår en mycket viktigare sak just nu och då går tankarna till Bergis , Vi på läktaren håller tummarna för han och att allt går bra.Tommie gå nu in och avgör matchen i morgon .

Lycka till hela laget

/ Janne

2010-03-08 @ 17:26:42
Postat av: #5

besök gärna

2010-03-08 @ 19:14:33
URL: http://ibkvanersborg.se/blogg.php?bID=75
Postat av: Oredsson

Helt rätt Janne, det finns betydligt viktigare saker att fokusera på. Däremot så blir det oftare mycket konstruktivare om man öppnar för en dialog. Garanterar också att det finns lika många åsikter som det finns personer och samtliga värdesätter olika kvaliteér. Jag kan i varje fall garantera att varje beslut som jag tar, är för att jag vid det tillfället, tror att det är det bästa för laget. Men givetvis är det en håfrin balans på kontinuitet och dagsform. Ibland blir det fel, oftast blir det rätt.West: Kunde inte sagt det bättre själv!

2010-03-08 @ 20:21:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0