Framgång genom Harmoni!

Ja vad ska man säga, segerreceptet vi arbetade efter var "En jäkla bra inställning och en hel del tur". Det visade sig vara en lyckad blandning. För om sanningen ska fram så skapade IBF Göteborg betydligt fler klara målchanser och var egentligen värda betydligt fler än 2 mål. Men denna match var de så omtalade marginalerna på vår sida...
------------
Kul för Bjarne att avsluta med en magnifik match! Nu väntar nya utmaningar i STHLM för pojken man nu tränat i.... 12 säsonger! Ha ha ha, sjukt långt tid! Kan sammanfatta beskedet som "förbannat tråkigt men jäkligt kul". Vi tappar en riktigt bra målvakt men glädjs med den sociala utmaningen.

------
Detta ger ännu större möjligheter för våra övriga målvakter att växa ytterligare en dimension.

------------------
Nästa match är mot Tygriket. Efter deras förlust mot Lerum så har de nu verkligen kniven på strupen och kommer strida för sin överlevnad mot oss. Inspirerande!!

---------------------------------------------
Sicket getingbo i div.2!
Just nu skiljer det 4p mellan plats 1-7 och inte speciellt mycket mer ner till strecket.
Härligt med en serie där det enbart är betydelsefulla matcher!

-----------------------------------
15 minuter efter matchen så stod IBF Göteborgs tränare fortfarande och tog ut sin besvikelse på domarna. Tydligen var det enbart deras fel att vi vann. Känns som att det är en väldigt förenklad analys..... Även om jag också tycker det är synd att de missade att vi faktiskt gjorde mål i PP redan i första perioden. Men det var nog inte det som de diskuterade....