Nytt Mål - Nya Utmaningar!

Efter total bloggtorka ett tag så är det väl nu dags att släppa lite tankar och börja vrida upp innebandypulsen igen!
Då seriesegern var säkrad så var det en period som var lite flytande... Målet var uppnått  och det var lurigt att hitta den rätt gnistan inför träningarna. Men nu när vi gjort verklighet av lite tidiga ideér från i höstas så känns det otroligt inspirerande igen!

Idag körde vi nämligen vårt första pass med Kungshustruppen!

En skön mix av dagens och morgondagens A-lags spelare ska försvara Flodas färger då Cupen går av stapeln i början av April.

Nu är det fullt fokus för att få så många puzzelbitar på plats som möjligt.
3 Träningar + match i morgon mot Frölunda i Reserv 1 är den tid vi har på oss...
Försvar + Uppspel ska sitta hyfsat.... PP... Fungerade femmor... BP.... Frislag.... Etc.... Ja ni förstår själva, det är en heeeel del som ska på plats! Men efter dagens träning är jag inte ens orolig, ett jäkla engagemang från alla! Skitskoj att få chansen att bekanta sig mer med ett par av alla talanger som snart ska bli seniorspelare. Ska göra allt för att alla ska få med sig något extra hem från detta "äventyr". Tillsammans kommer vi att lösa detta på bästa möjliga sätt!

*********************
Frölunda - Skövde = 0-5
Eftersom jag faktiskt var där och såg matchen så ska jag inte påstå att det var programenligt.
Frölunda var inte så dål.... Elller... Hur ska jag säga... Skövde var inte så bra som resultatet visar. Men Frölunda hade nog behövt ha med sig ett par mål till returen... Fem mål är mycket att ta igen.....
Det var en match där det var mest "tuta och kör". 1-2 pass, springa själv och försöka få iväg ett dragskott, gärna i täckande spelare så det andra laget kunde springa med boll en kort sekvens för att skjuta i täck och så... ja, ni förstår hur det blev....

***************************************

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0