Fredags ludd....

Just nu är det riktigt svår att hinna med och skriva det man vill under veckorna.
Så vad kan vara ett bättre fredagsnöje än att lägg ut några rader.

Imponerad över hur 3 personer kan skriva 11 kommentarer i olika signaturer vid mitt förra inlägg... Underbart! =)

*******************************************

Premiären avklarad förra veckan. Bravell skrev ett mycket välformulerat referat som ligger på vår hemsida. Till och med Welling Lerums Tidning blev imponerad. Så imopnerad att han enbart klippte ut text från Bravells referat, publicerade i tidningen och skrev under med sitt eget namn! Vad ska man säga.. Världsklass! Synd bara att man inte själv fick chans att lämna en kommentar... Men men... Vem bryr sig om vad tränaren tycker?

I alla fall. Inledde matchen på ett strålande sätt! 2-0 efter 2 minuter och premiärmålet gjordes av gReat One. Kändes nästan som ett coachmål eftersom beslutet om att just G.O skulle starta matchen togs någon timme innan samlingen. Sen spelar vi rätt dåligt resten av perioden.. Avsluten var bra, men i spelet över hela planen finns det mer att kräva. Detta efter en period som vi ändå vinner med 5-1.

Eken tar över taktpinnen i period nummer 2 och får också medvind av ett par MYCKET billiga powerplay. Känns som att vi behöver agera och väljer att gå ner på folk en bit in i andra perioden och tar över kontrollen igen. Sista perioden spelar vi enligt skolboken och ger aldrig Eken en chans. Måste varit oerhört frustrerande att "jaga reducering" utan att få låna bollen.

Eloge dock till Eken. Tror fortfarande de kommer överraska rejält i år. Närmast för Eken väntar Frölunda som i sin mycket svåra bortamatch, krossade Myggenäs. Tuff start för en nykomling och allt annat än Frölunda seger vore mycket märkligt.
************

För oss själva står Ale för morgondagens motstånd. En förbannat lurig match måste jag säga. Ale är bra... riktigt bra... Ryktet säger att de hade "8 startspelare" borta då de åkte på Torsk mot ett ungdomligt (Fått in några spelare som ej passerat 30 års gränsen) Guldringen. Har taktiken ganska klar för mig. Hoppas jag tagit lärdom av förra årets 2 magplask...


************

Skandal hur hanteringen har fungerat då halltiderna har fördelats i kommunen! Hur FAN kan man räkna in NOVA hallen som en STOR plan, fullt jämförbara med Hjällsnäs och Rydsberg??? Får verkligen inte hoppas att sista ordet är sagt... Idioter! Ska skriva mer konstruktivt någon dag... Ska bara ta reda på VEMS fel det är innan jag hänger ut någon. Har just nu två huvudmisstänkta att välja på... 1 jobbar på kommunen... 1 jobbar på Göteborgs innebandyförbund...Eller kan det vara någon annan? Hmmm...

*********

På tal om kommunen... Lite kul är det att en annan innebandyklubb skickar ut inbetalningskort för medlemsavgift i kommunens kuvert... Dessutom till medlemmar som ej spelat i "klubben" på många, många år...
Hela kommunens lag så att säga! =)

***************************

Nu är startuppställningen klar tills i morgon... Ska bli skoj med match igen! Vinst i morgon och vi har en bättre säsongsöppning än på en herrans massa år!


**********************

ja ja ja ... Inget ont som inte har något gott med sig! Lite skrämmande att vi ska behöva lämna kommunen för att få träna... men vi kommer säkerligen få glädje av vår nuvarande lösning av hall under årets säsong!

***********

Återkommer förhoppningsvis i morgon efter en Seger Cider. Nya friska 3 poäng vore underbart!

Kommentarer
Postat av: Bravell

faktura skickad till Welling. Klubben behöver pengarna....

2008-10-03 @ 22:26:56
Postat av: Ekman

Lycka till i morgon ! Slå nu Ale

2008-10-03 @ 22:56:14
Postat av: Ingemar

Hur får vi alla föräldrar och aktiva Floda IBK engagerade för ytterligare en hall i Floda? Det går om alla vill hjälpa till! (Det går inte om några skall "dra hela lasset".)

2008-10-04 @ 21:41:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0