Ju meer vi är tillsammans...

Eländiga sjukdomar... Vet inte om vi alla kom varandra lite väl nära i helgen som gick. Men en epidemi av feber och halsont huserar i laget. Ja ja... Bättre ta det nu än att det skulle hända om ett par veckor.

I morgon står Stenungsund på schemat. Kommer bli en riktig bra värdemätare för oss vart vi står i dagsläget. Det är ju nu man vill känna att vi är på rätt väg. Stenungsund som avslutade förra året starkt och lyckades hänga kvar i div.2.  En stor bidragande orsak tror jag var det påbörjade samarbetet med grannklubben Myggenäs. Ett flertal spelare bytte miljö efter Jul och  blev säkerligen en positiv injektion. Dessutom leds 89:ers nu av den förre Myggenäs tränaren, Roos. Ska bli kul att se även vart detta lag står. Känns som att vad som helst kan komma på besök i morgon. Är det ett rutinerat och fysiskt starkt lag? Bollskickliga kvicka ungdomar? Eller har det blivit en mix av de båda? Förhoppningsvis blir det i alla fall en mycket bra match där vi till slut går segrande ur bataljen. =)

Seriepremiären kommer spelas borta mot nykomlingen Eken en fredagskväll. Underbart, vi ÄLSKAR fredagsmatcher! Tror inte vi förlorat en fredagsmatch någonsin... Eller? Måste dock säga att det känns som en lurig öppningsmatch... Tippade själv Eken som 4:e svåraste motståndaren i serien för ett tag sedan... Men man kan ju likt de flest "experter" ha fel! Så det ska gå vägen... =) Någon som vet om Eken har några träningsmatcher inplanerade??? ;-)

Kommentarer
Postat av: Eken

A-lag Div. 3 08-09-03 20:30 Eken - Varla Ekenskolan

2008-08-29 @ 21:48:36
Postat av: Eken igen

Eken vs. Bräckan 14-9



Periodsiffror: (3-3, 7-4, 4-2)

2008-08-29 @ 21:50:11
Postat av: Oredsson

Tack tack, hittade det lite senare på Ekens hemsida. =)Men slå Bräckan är alltid bra.. Även om jag har väldigt dålig koll på vart de står i år.

2008-08-30 @ 10:42:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0