Första träningamatchen gick av stapeln i helgen och Lindome stod för motståndet.

Kommer bara sammanfatta denna macth med ett par rader och kan väl inledningsvis verkligen betona att det kändes som en "första match".

Blev förlust med 6-1 efter periodsiffrorna. 1-0, 2-1, 3-0.
Linodme är ett väldigt bra lag och det blev en lärorik match.
Första perioden måste varit oerhört tråkig att titta på från läktarhåll. Det skapades knappt en vettig målchans från något av lagen. Det ska ärligt sägas att Lindome dominerade ganska kraftigt och vi fick slita hårt i försvaret. Mycket av deras dominans berodde på bristande anfallsspel från vår sida. Vi tappade boll på tok för lätt på offensiv planhalva. Detta gav oss ingen chans att etablera anfallspel.

Vi ryckte upp oss något i andra perioden som föreföll jämn spelmässigt. Lindomes målvakt gjorde ett par briljanta räddningar vilket gjorde att vi gick till pausvila utan att lyckats jämna till siffrorna.

Tredje periodem blev något mer chansartad från vårt håll och Lindome straffade oss så fort vi gjorde något misstag. Även om 6-1 känns något i överkant så var vi aldrig riktigt nära att hota Lindome i denna match.

Skönt att ha matchen avklarad och vara igång på riktigt!
Nu kan det bara bli bättre.... =)

Till helgen väntar ytterligare 4 matcher mot lag som Skövde, Skara, Fröjered och Sandared.
Ska bli kul att se hur vi hanterar 4 st 3x20 matcher på 2 dagar. Gissar att vissa kommer vara lite möra i benen kommande träningsvecka...

Ett något bristfälligt referat. Ber om överseende för detta. Otroligt mycket annat att lägga fokus på just för tillfället.
Hoppas kunna bjuda på en mer utförlig rapport efter helgens matcher.